Lecseréljem szerintetrk a telefonomat? /lent/
Jelenleg egy iPhone 6s plusom van (rosegold). De most megjelent az iPhone SE és nagyon tetszik ( rosegold színben :D)
Az is lehet, hogy a kis mérete miatt előnyösebb lenne az iskolában.
Várom a véleményeket :).
A viccet felreteve, kinek van ma magyarorszagon annyi penze hogy a 6S-t lecserelje SE-re :-) :-)
Hat annak akinek bejott a csaladi vallalkozasa milliardokat futtato kormanyprogramokban, nem igaz ?
Kepzeld sok embernek van. De benne van a szabályzatban: "ne offolj"
A kerdesemre szeretnek ERTELMES valaszt ;)
Inkább tanulj és akkor nem kell telefonból puskáznod!
Én csak az esetben ajánlanám a váltást ha a 6s mérete kényelmetlenül nagy számodra.
Köszi, nem cserelem le inkabb.
A meretet nem a puskazas miatt irtam.. Hanem azert, mert parszor elofordult, h a zsebemben tartottam, es majdnem kiesett vagy megprobaltak elvenni..
a 6s-t szerintem ne cseréld le, mert minek? max. ha tényleg gyűjtöd a telefonokat :) a sima 6 lecserélésen én is gondolkodom és nem tudok dűlőre jutni, hogy 6s vagy SE.
ahhoz meg mi a bánat köze van a kötekedőknek, hogy miből engedheti meg magának? nem mindegy? te úgysem kapsz belőle :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!