Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Rettenetesen elkeseredtem.1...

Rettenetesen elkeseredtem.1 hete napi 2 gyümölcsöt eszek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kicsit túlsúlyos vagyok 162 cm 61 kg. Undorodom magamtól. A barátaim hívtak uszodába de nem merek elmenni. Osztálykirándulás lesz Hajdúszoboszlón. A strandon. Mindenképp le kell fogynom! 63-ról indultam és 61 vagyok 53 a cél. 4 hetem van rá. Mégis hogy? Alig van erőm és fáj a fejem egész nap ez nem is fog változni? Olvastam az éhezésről nem kérek kioktatàst. Nem érdekel ha visszahízom akkor kell szépnek lennem! Túlélem napi 2 gyümölccsel ugye??

2016. ápr. 20. 16:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Tehát a háj zavar, de az nem fog, hogy úgy fog lógni a bőröd, mint a shar pei kutyák bőre. Amikor én fogytam koplalással, emiatt még rövidnadrágot és pólót sem mertem felvenni, nemhogy fürdőruhát!
2016. ápr. 20. 17:55
 12/12 anonim ***** válasza:
Soha nem értettem miért nem mer valaki fürdőruhát húzni mert úgy érzi kövér. Az ember fürdőruha nélkül rendes ruhában is látja ha valaki hájas, kövér vagy sovány. Az oké hogy bőrhibát rejtek ruha alá de az alakot elrejteni nem leget. Max 1-2 kilót.utcai ruhábabn nem szégyenled a súlyod?
2016. ápr. 20. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!