SOS nem megy rám a ruháim fele és nem szeretnék leszokni a rizsről, a krumpliról, kenyérlől.17 éves vagyok 160cm és 58 kg, a célom az 50-52 kg. Hogyan fogyjak le?
Nem kell leszokni semmiről, mindent csak mértékkel kell enni. Legfeljebb este nem eszel ezekből, a többi étkezéskor pedig annyit eszel belőle, amennyit szeretnél, de csakis mértékkel.
Nem is akarsz te valójában lefogyni. Ha le akarnál, akkor nem adnád fel olyan könnyen, mert akkor a kitűzött célod mindig vinne előre és lenne kitartásod!
De te csak kifogásokat gyártasz!
Ha valójában fogyni akarsz, akkor teszel is érte azért, hogy elérd a célodat!
Belefektetett energia nélkül nincs győzelem!
Válts szerintem életmódot, és akkor nem lesz kényszer állandóan tartani a dolgokat.
Mozogj jóval többet, itt a jó idő, tessék hétvégente minimum 30 percet kocogni!
pedig a rizs nagyon egészséges csak nem mindegy hogy milyen fajtát veszel..
Gondolj bele a kelet ázsiaiak is milyen vékonyak pedig rengeteg rizst esznek és én speciel ha diétázom mindig eszek rizst
és esete 5 után már semmit nem eszek (valaki szerint hülyeség.. szerintem nem, nekem bevált)
Leírom neked s tegnapi étrendemet:
REggeli: almás-fahéjas-zabkásás turmix,2 deci
Ebéd:grillezett csirkemell(15dkg) barna rizzsel(8dkg) és görög salátával, olivabogyó nélkül, kevés fetával(10dkg)
Vacsora:joghurt(5dkg ananász, egy kávéskanál méz, natúr joghurt, ezt összeturmixolni)plusz két szelet abonett csirkemell sonkával
emellett másfél óra séta, és egy óra lovaglás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!