Túró mézzel és banánnal jó reggelire?
Figyelt kérdés
Gondolkoztam, hogy mit ehetnék szendvics, illetve péksüti helyett. De már nem vagyok benne biztos, hogy ez jó, hiszen olyan mint az édesség.2016. ápr. 12. 21:35
1/10 A kérdező kommentje:
250 gramos félzsíros túróról van szó két banánnal és kb 5-6 teáskanál mézzel. Ezt kétfelé veszem, és kb 2-ig ezt eszem.
2016. ápr. 12. 21:39
2/10 A kérdező kommentje:
Ehelyett eddig napi 3 péksütit ettem ugyanúgy kettőig.
2016. ápr. 12. 21:40
3/10 anonim válasza:
Minek bele a mèz? Jòl felnyomja a vèrcukor szintet, mindjart reggel. Nyomjàl be inkàbb 3-4 tojàst+zabpehelyhet.
4/10 anonim válasza:
Inkább készíts egy jó hagymás tojásrántottát és tegyél bele kolbászt, ha szereted! Ezzel egy jó darabig el fogsz lenni. :)
5/10 A kérdező kommentje:
Azért rakok bele mézet mert anélkül nem ízlik. Kolbászos tojásrántotta milyen jó lenne. :)
2016. ápr. 12. 22:04
6/10 anonim válasza:
Hajdinakása aszaltgyümölccsel? Nem csak finom, de egészséges is.
7/10 anonim válasza:
Egyél zabpelyhet banánnal, valamilyen növényi tejjel, esetleg lekvárral, vagy fahéjjal, agávé sziruppal, mazsolával és vanília aromával!!:) később igyál valamilyen smoothiet, de szerintem egy-két szelet rozskenyér simán belefér avokádóval:)
8/10 anonim válasza:
Biztos van egyfajta inzulinválasza, erről sajna nincs adatom, mindazonáltal nem a legrosszabb reggeli. De azért inkább megpróbálnám nem cukros édességgel kezdeni a napot, annyi lehetőség van... Én tojást ennék, ez már önmagában kismillió fajta étel, azt is meg lehet csinálni édességnek, de a sok cukrot inkább hanyagolnám. A banán OK, egy időben, amikor nem volt édesítőm, a palacsintáimat 5 gramm (fagyasztott, ez valamiért számít) banánnal édesítettem... Ez persze másoknak kevés lenne, de nekem van gyakorlatom benne. De a sós palacsinták is finomak. Bár nekem a nem túlzottan főtt tojás is mesés, főleg melegen, sajttal, csemege uborkával a grillszószos paradicsompürével... Persze kinek mi jön be, ez utóbbi amúgyis inkább csak otthon működik.
9/10 anonim válasza:
Mi a célod? Mindent mindenre kicserélhetsz a kajádban, más kérdés hogy jó-e...
10/10 anonim válasza:
Basszus ettől a sok cukortól én 100% hogy fejreállnék!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!