Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem fogyok?!

Miért nem fogyok?!

Figyelt kérdés

Egy ideig szépen fogytam, de most megállt. Sőt, vissza is jött 2kg. Ez annyira elkeserített, hogy ma is bezabáltam "nekem minden mindegy" alapon.

Ma ettem: 1db alma, 1db nap mint nap joghurt, 3 szelet almáspite és 1l tej,

Lehet hozzá köze, hogy megjött? (1 héttel korábban)

2016. ápr. 12. 13:42
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Napi 2 nehéz kaja vagy süti is belefér egyébként, diéta kérdése :D Nekem befér, bár én pont könnyű ételnek nevezem azt, amiben kevés a szénhidrát és sok a zsír, hisz könnyed érzésem van tőle, nem nyom le. Sokfélék vagyunk, de bármivel lehet fogyni (max. nem érdemes), csak kalóriadeficit legyen. Ha valakinek KELL a napi 1-2 édesség, akkor inkább azzal fogyjon, mint kaparja a falat és egész nap egyen kínjában. Persze jobb lenne életmódot változtatni s megszabadulni az édességfüggőségtől, de ez nem olyan egyszerű. De legalább az édesség ritka, kevés s jóféle legyen (sütit lehet készíteni szénhidrát- és zsírszegényen is). Nekem a napi 3 kocka étcsoki, bár nem vészes mennyiség és nem is tartalmaz olyan sok cukrot, azért már feleslegesen soknak tűnik, amit érdemes lehet megpróbálni csökkenteni. DE így se lenne gond, ha rendes étel is lenne mellé s nem lenne már egy másik étkezés is cukros...
2016. ápr. 12. 15:55
 12/22 A kérdező kommentje:
Az lenne a kérdésem, hogy a tejbedara mennyire hízlal? Cukor és kakaó nélkül
2016. ápr. 12. 18:01
 13/22 anonim ***** válasza:

[link]

És még csodálkozol, hogy nem fogysz.. *sóhaj*

2016. ápr. 12. 18:06
 14/22 A kérdező kommentje:
Használom az oldalt, de sokra nem megyek vele, mert minden máshogy készül, mint ahogyan én csinálom.
2016. ápr. 12. 18:17
 15/22 anonim ***** válasza:
Hat vidd fel a saját adataidat te isten barma.
2016. ápr. 12. 18:24
 16/22 A kérdező kommentje:
Szerintem én normális hangnemben írtam neked. Nyilván azért nem csinálom, mert nem értek hozzá. Talán többre mennék, ha normálisan mondanád és nem ilyen flegma stílusban.
2016. ápr. 12. 18:33
 17/22 anonim ***** válasza:
0%

> "Használom az oldalt, de sokra nem megyek vele, mert minden máshogy készül, mint ahogyan én csinálom."

Marmint az 1db alma keszul mashogy, a joghurt vagy az almaspite?

Ha tenyleg hasznalod az oldalt, akkor fel kellett volna tunnie, hogy ott irja is, hogy ne csinalj olyan idiotasagot, mint amit te muvelsz.

Es emiatt is mondanam, hogy most minden beszologatas nelkul, en a helyedben elgondolkodnek egy pszichologus felkeresesen, mert nagyon veszelyes, amit csinalsz, es ha ez tenyleg ennyire nem tudatosul benned (vagy nem vagy hajlando tudomast venni rola), akkor nagyon komoly problemak lehetnek a hatterben.

2016. ápr. 12. 18:38
 18/22 anonim ***** válasza:

Szerintem az előző arra gondolt, hogy ez elég hülye kérdés volt, mert mi sem tudjuk, hogyan csinálod, fogalmunk nincs róla, miből mennyit teszel bele, mennyi kalória lehet... Az oldalra pedig be tudod vinni a receptedet és kiszámolja neked.

Ettől függetlenül se nem egészséges, se nem diétás kaja, tápanyag sincs benne sok.. Ha fogyni akarsz, nem ilyen szemétkajából kéne az étrended összeraknod. De úgy fest, neked már úgy nem jó a fogyás, ha tenni is kell érte.. Így jobb, ha hozzászoksz a méreteidhez.

2016. ápr. 12. 18:38
 19/22 anonim ***** válasza:
Az elozo vagyok: azt meg hozzatennem, hogy nem ugyanaz a 69%os vagyok, mint a masik.
2016. ápr. 12. 18:39
 20/22 A kérdező kommentje:
Én mindent megpróbálok, amit tudok. Minél több fehérjét próbálok bevinni, sok csirkehúst eszek (főleg grillezve csirkemellet), párolt zöldséget, sovány túrót...de már unom ezeket.
2016. ápr. 12. 18:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!