Mit tudtok a gyomorgyűrűvel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 5. 20:58
1/11 anonim válasza:
egyik csatornán van mindig ilyen műsor ahol bemutatják , hogy hogy operálják meg a pácienseket és milyen a változás utána. hát a lényeg , hogy nagyon kicsire összeszűkítik a gyomrot és így csak nagyon keveset tud az ember egyszerre enni. de csak azoknál csinálnak ilyet akik kórosan elhízottak.
2/11 anonim válasza:
Sok mellékhatása van, rengetegben kerül és aki betegesen zabálós, annak nem sokat ér, mert rövidesen megtalája azokat a pépeket, amiktöl legalább annyira tud hizni, mint elötte.
3/11 anonim válasza:
Baromi drága (sajnos) , valami 7-800 ezer:((
4/11 A kérdező kommentje:
21:53 maga a gyomorgyűrű 478ezer ft + a dokiknak amit szán az ember.
2010. ápr. 5. 22:46
5/11 anonim válasza:
hogy gáz ha nincs akaraterő és ilyen hülyeségekhez menekülsz
6/11 A kérdező kommentje:
08:57 Itt nem az akarat erő motiválja az embert, hanem hogy már mennyit próbálkozott és sikertelenül.
2010. ápr. 6. 09:27
7/11 A kérdező kommentje:
08:57 Elmondanám neked, hogy ezzel legalább letudnak az emberek fogyni, és ide is nagy akaraterő kell. És nem tudom, hogy miért tartod ezt gáznak. Szerintem ez egy jó dolog, aki eljut oda, hogy megcsináltassa.
2010. ápr. 6. 09:32
8/11 anonim válasza:
első vagyok. azért azt hozzáteszem, hogy ezt az összeszűkített gyomrot is ki lehet tágítani! tehát ez csak egy kis mankó végül is, akaraterő nélkül ez sem fog bevállni. tehát ígyis úgyis teljes életmódváltás kell, hogy sikerüljön lefogyni. de nézd meg a műsorokat (asszem a Life Network-ön vannak) és aztán döntsd el hogy bevállalod e.
9/11 A kérdező kommentje:
11:24 nekem már van 6 hete és 4 hét alatt 10kg adtam le.Természetesen mindenhez, kell akaraterő anélkül nem menne semmi.És aki tisztában van ezzel az átgondolja, és élet módót vált.Pl nagyon sok mindent nem tudok megenni amit eddig megettem.
2010. ápr. 6. 12:10
10/11 anonim válasza:
ja értem , azt hittem még csak most gondolkodsz rajta. remélem sikerül leadni az összes plusz kilót!:) az életmódváltáshoz meg kitartás! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!