Ez alapján kb. mennyi idő alatt lesz eredménye?
181 cm vagyok és kb 73 kg, szeretnék leadni kb annyit hogy a 75 cm-s derekam 65 körül legyen, a többi nyilván ahhoz igazodik. Nem vagyok dagadt, de a magasságomhoz jól nézne ki, ha formás, feszes lennék és kevésbé hájas.
Az étrendem abból áll, hogy száműztem az összes fehér tésztát és mirelit, gyorsételt, az édességeket, tehát ami nyilvánvalóan hizlal. Sok vizet iszom, igyekszem az összes étkezéshez teljes kiőrlésű dolgokat enni, sok fehérjét (vega vagyok szóval hal, tojás, sajt), és minél több zöldséget és gyümölcsöt. A kalóriákat pedig nem számolom, de naponta kb 4-szer eszem, 3 óránként és kevesebbet mint eddig, és sosem fekszem le teli hassal.
Heti 3-4 alkalommal tornázom 45 percet (fenék, láb, hasizom erősítő gyakorlatok) és táncolok kb 30 percet.
Szerintetek mennyi idő alatt érhetem el a kívánt célt?
Most kb ilyen alkatom van, mint a balról a 2. és a 3. lánynak (valahol a kettő között): [link]
és ilyesmi szeretnék lenni: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!