Mennyi kalóriát égethettem el szerintetek?
Figyelt kérdés
Bocsi, ha nagy baromságot kérdezek, csak kíváncsi lennék, kb hány kalória volt, amit mozogtam..
40 perc norbi duci tréning, a kezdő blokk és a kicsit nehezebb blokk. 115 kg vagyok. Nagyon megizzadtam, pulzusom az egekbe volt.
Kb mennyi lehetett?
2010. ápr. 5. 17:38
1/6 anonim válasza:
Csak tippelni tudok: Norbi karatés edzése 1000 kcal-át éget el, a Duci Tréning talán a felét?
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
És a Norbi fitness kickbox? Most épp azt töltöm. Kipróbálom :) Nagyon tetszettek a kickbox jellegű ütések, mozgások a duci tréningben. :)
2010. ápr. 5. 17:43
3/6 A kérdező kommentje:
Vagy amit kérdeztem, azt most írtad le az előbb?:D
Én erre gondolok: [link]
2010. ápr. 5. 17:44
4/6 maundrel válasza:
a Fitnesz Kickbox-nak két része van, de nemrég jött ki egy új, a Karate Fit.
5/6 anonim válasza:
"Norbi fitness kickbox" Ez az 1000 kalóriás. :) Biztosíthatlak, hogy hanyatt esel tőle, már ha végig tudod csinálni. Én 85 kilósan "bele szoktam dögleni" simán. Te legyél ügyesebb! Sok sikert! :)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
Elég strapabíró vagyok :d Remélem menni fog!
neked is sok sikert :)
2010. ápr. 5. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!