Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek a képen látható...

Szerintetek a képen látható 162 cm-es nő hány kg lehet?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 2. 10:21
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Ok. 77 kg vagyok most, de ebből fog lemenni. 45 éves vagyok.

Egy jó tanács: a karomra tett utalás alapján, ha elkezdtek edzeni, és elértek egy bizonyos formát, alakot, ne hagyjátok abba, mert nem szép nyomokat hagy azokon a helyeken, ahol valaha kőkemény izom volt.

2016. ápr. 3. 10:02
 12/16 A kérdező kommentje:
Titusztitusz, kedves vagy, köszönöm szépen :)
2016. ápr. 3. 10:04
 13/16 Titusztitusz ***** válasza:
Hát...Személy szerint én tényleg olyan 70 körülire tippeltelek, elég hihetetlen az még mindig, hogy 77 lennél, dehát gondolom nem írnád ezt, ha nem így állna a dolog...Viszont szerintem nem látszik rajtad a 77 kiló, csinosan nézhetel ki valszeg, és a karod se olyan szörnyű azért szerintem...
2016. ápr. 3. 10:06
 14/16 Titusztitusz ***** válasza:
Csinos hölgyekkel én mindig kedves szoktam lenni...És valszeg tényleg jól nézhetel ki, ne aggódj...
2016. ápr. 3. 10:08
 15/16 anonim ***** válasza:
68%

ha valakit már valamilyen trükkös testhelyzetből, kicsavart pózban, félhomályban fotóznak, már másképp néz ki.

nem lehet ebből a szögből pontosan ítélni.

az is lehet, hogy 60 kiló, de lehet 70 is.

van rajta felesleg, de nem extrém kövér.

kötőszövete renyhe, jó kis naracsbőrös :)

2016. ápr. 3. 10:17
 16/16 A kérdező kommentje:

Már megírtam, mennyi vagyok. Trükkösnek nem nevezném a testhelyzetet, nem tudom, mit értesz ez alatt....

Narancsbőrös egyáltalán nem vagyok, én is láttam, hogy a jobb combomnál fura lett a kép, de nem akartam machinálni :)

Ha a saját testemmel kapcsolatban valamire "büszke" vagyok, akkor az éppen a bőröm :)

2016. ápr. 3. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!