Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Húsvét utáni "böjt". Mit főzzek?

Húsvét utáni "böjt". Mit főzzek?

Figyelt kérdés
Húsvét során nagyon bekajáltam, már két napja fáj a gyomrom. Miket főzzek? Sajnos zöldség nincs itthon, esetleg mélyhűtőben paradicsom, paprika. Krumpli, tészta, ilyenek vannak, de ezek meg nem diétásak. Mit ajánlotok?
2016. márc. 30. 20:45
 1/3 anonim válasza:
Tzimmes.
2016. márc. 30. 20:52
 2/3 anonim ***** válasza:

Gondolom tojasrantottara sem vagysz..:D

Turo+natur joghurt?

Bar nem tudom, milyen etkezesre szeretned? Ez pl. vacsira ok, de ebedre mar nem ennem meg :D

2016. márc. 30. 21:18
 3/3 anonim ***** válasza:

Én is kímélő étkezést tartok, szinte csak tojást eszem :D Az húsvétkor kevés volt, pedig a kedvencem :)

Most használom el a felgyűlt tojásfehérjéket, mert a kalóriaigényem nem nagy...

Vegyél zöldséget, ha azt tartod jónak. Nekem mindig tele van vele a hűtő. Persze jóllakni nehéz vele.

Ma krumplifasírtot készítettem, nekem sem diétás (másnak simán lehet az, diéta s mennyiség kérdése), de nem ettem belőle sokat. Nekem volt tojás, flancos és egyszerű és sült káposzta is :)

Viszont nem tudom, hogy mit szeretsz, összesen mik vannak, gondolom, nemcsak a felsoroltak, s főleg hogy a hasad mit bír.

Nekem ilyenkor a sok kalóriát és szénhidrátot kell kerülni, s érdemes az édességeket is (lehetnek bármilyen szénhidrátszegények). Zöldség, tojásfehérje, pár topjássárgája, könnyű kis levesek, nekem ezek teljesen jók, de semmiből nem eszem sokat, anélkül is jóllakott vagyok egy ideig. Plusz nekem a kávé is jólesik, persze nem üresen. De ezek egyéni dolgok.

2016. márc. 30. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!