Bikini Body Guide?
Figyelt kérdés
Nemrég olvastam erről az "edzésről" és eléggé megtetszett és sok előtte-utána fotót lehet látni ahol tényleg nagy a különbség. Van ezzel kapcsolatban valami tapasztalatotok? Ehhez kell vmi étrendet is követni hogy használjon? Én most szeretném elkezdeni 10 kg-t szeretnék fogyni, ez lehetséges? Most 73-74 kg vagyok és 177,5 cm 16/L2016. márc. 26. 11:30
1/3 anonim válasza:
Én az elmúlt két és fél hónapban 12kg-tól megszabadultam, szóval lehetséges. Ugyan a Bikini Body Guide-ot csak most kezdtem el egy hete, és már nem fogyásra, de egy valóban alaposan, szakértő által összerakott edzésprogram, ami úgy fejleszti, mint az izmaidat, mint az állóképességedet, hogy közben nem csinálja ki az ízületeidet. Sokat segíthet, de azt tudnod kell, hogy fogyás csak akkor várható, ha az étrendeden is változtatsz egy kicsit, önmagában a mozgás nem elég.
2/3 anonim válasza:
Lemaradt: Nem kell hű de szigorú, előre megtervezett étrendet követni, egyszerűen mindent el kell felejteni, ami búzalisztet, fehér cukrot, vagy tranzsírokat tartalmaz. Nasikat, édességeket, kenyereket, péksütiket, cukros italokat, gyorskajákat ki a kukába és jó leszel.
Ha e mellet követed az edzéstervet garantáltan meg lesz az eredménye.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!:)
2016. márc. 27. 15:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!