Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem birom már tovább, mit...

Nem birom már tovább, mit lehet tenni ilyenkor?

Figyelt kérdés

Az egész ősszel kezdődött. Új munkahely,stressz,kicsit,tényleg kicsit több evés..13 óra munkának tudtam be..december óta folyamatosan nő a súlyom,pedig ugyanannyit eszek,mint mikor 56 kg voltam...sőt szinte semmit sem..és már mozgok is mellette napi 1 vagy 2 órát..nemhogy megindult volna a fogyás,hanem még híztam.. december vége óta 56-ról 62re híztam,majdnem 63ra.

De már nem tudok mit csinálni,alig eszek,tornázok,de már nem bírom ezt..

Az orvos elküldött laborba pajzsmirigy gyanúval. Nem birom ezt elviselni már,újra az 56 kg-s önmagam szeretnék lenni,hogy újra önmagam lehessek végre.:(

Május-júniusra hogy,fogyhatnél vissza? Nagyon akarom,de már nem.tudom mi van,ha ennyi kaja és mozgás mellett hízok.. :( korábban volt,hogy esténként negittam fél liter tejet vagy 11kor lekváros kenyeret ettem este,és kevesebb volt a súlyom,mint most,mikor nem is eszek szinte,nem birom tovább..hogy fogyjak vissza 1 hónap alatt legalább 58ra,mert így nagyon depressziós vagyok? :(

2016. márc. 26. 08:47
 1/2 anonim válasza:

Ha először is ha beteg vagy ne fogyásban gondolkodj hanem hogy meg gyógyulj!

A másik ok lehet hogy nem mozogsz eleget és felrakódott egy kis zsír.

56-ról 62-re az még nem olyan sok ha mozogsz eleget futás ,erősítés+ diéta akkor le megy simán. Csak kerüld a magas cukor tartalmú ételeket meg a fehér lisztes baromságokat mert attól hízik igazán az ember ( pl: f.kenyér, fornetti, sütemények,tészta félék )

Remélem segítettem

2016. márc. 26. 11:32
 2/2 anonim ***** válasza:

Az ilyen ugyanannyi evésekről szinte mindig az derül ki, hogy valójában mégsem úgy van, az emberek nem veszik észre a fokozatos változást.

Először azt kellene megvárni, mi lesz a vizsgálat eredménye.

2016. márc. 26. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!