Melyik dieta/eletmod a legjobb? Kinek melyik hasznalt? Velemenyek, tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Kaukazusi dieta, Body for Life, Grazing dieta, Pritikin dieta vagy Neander-volgyi dieta? A kerdes adott..2016. márc. 25. 08:00
11/19 anonim válasza:
Tudod tartani, fogyhatsz is a kalóriamennyiségtől függ.
12/19 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek a valaszokat! :)
2016. márc. 25. 17:10
13/19 anonim válasza:
Többen is írták,hogy nem szabad zsírt enni. Ez így nem igaz. Gyorsan felszívódó szénhidrátokat,cukrokat nem lehet enni. Mindenkinek figyelmébe ajánlom,hogy a legtöbb vitamin felszívódásához kell zsír is.
15/19 anonim válasza:
Keress rá a mediterrán diétára (sok zöldség, gyümölcs, hal, sovány húsok, teljes kiőrlésű gabonák, dió, sovány tejtermékek); ez nem okoz hiánybetegségeket, egészséges. Nekem bevált.
16/19 A kérdező kommentje:
Koszonom:)
2016. márc. 28. 16:29
17/19 A kérdező kommentje:
Utolso! Es fogytal vele? Ha igen, mennyit es mennyi ido alatt?
2016. márc. 28. 16:30
18/19 anonim válasza:
Igen. Én havi 1 kg- os céllal indultam, ennél gyorsabban nem is jó. És meg is van az 1 kg. Így nem fogsz éhezni. Még hozzá tartozik, hogy a teljes kiőrlésű kenyeret- péksüteményt sem szabad kétpofára tömni. Érdemes becélozni egy napi 180- 200 gramm körüli szénhidrát mennyiséget, legalább napi 5 étkezésre elosztva. Persze nem kell folyton grammozgatni, csak úgy hozzávetőlegesen tartani a mennyiséget. A lassú felszívódású szénhidrát egyenletesen elosztva nagyjából szinten tartja a vércukrot, így nem lesznek falásrohamok. Ezt egyébként akkor tapasztaltam meg, amikor a második terhességem alatt kialakult nálam a terhességi diabétesz, és elég szigorú, 165 grammos szénhidrát- diétát kellett tartanom. Azt nem is ajánlanám, mert kevés volt, folyton éhes voltam. Akkor úgy fogytam havi 1,5 kilót (a terhesség utolsó 4 hónapjában), hogy közben a baba rendesen gyarapodott. Viszont úgy tapasztalom, hogy a 180- 200 gramm nagyobb erőfeszítés nélkül tartható, kombinálva a mediterrán diétával. Meg mozgás mellé. Nem kell agyonstrapálni magad, én naponta kb. fél- 1 órát gyalogolok. Jó tempósan. Nekem ez jobb, mint a futás, mert azt nem bírja a térdem.
19/19 A kérdező kommentje:
Carlsagan, irhatok privatba meg egy ket kerdes miatt?:)
2016. márc. 29. 00:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!