Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miben változik meg egy tinilán...

Miben változik meg egy tinilány élete aki 100kgról mondjuk 65-70kgra fogy? Tapasztalatok? ( a legjobb barátnőmnek inspirációnak)

Figyelt kérdés
:)
2010. febr. 21. 21:24
 1/10 A kérdező kommentje:
(mellesleg szépen lassan szereté és én segiteni akarok neki:))
2010. febr. 21. 21:27
 2/10 anonim ***** válasza:
Le kell cserélnie a ruhatárát.
2010. febr. 21. 21:29
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
megváltozik az arca (szebb lesz), nő az önbizalma, más téren is érez majd magában erőt, felfigyelnek rá a fiúk, nem kell "zsákokban" járnia, és jobban fogja magát érezni a bőrében. hirtelen ennyi jutott eszembe, de számos pozitív hatása lehet még.
2010. febr. 21. 21:33
 4/10 anonim ***** válasza:
78%
A strandon nem törölköző-sátorban fog gubbasztani az árnyékban, hanem falatka bikiniben fog napozni, és olyan csokibarna lesz, hogy csak na. :P
2010. febr. 21. 21:34
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Több lesz az önbizalma, és ha saját magával jobb viszonyban lesz, azt mások is észre fogják venni, keresni fogják a társaságát. Meg mindenki tőle kér majd fogyókúrás tanácsot... :) Én is tiniként fogytam 30kg-ot (szépen lassan), és amikor később nehéz helyzetekben voltam, visszagondoltam rá, hogy 16 évesen is képes voltam összeszedni magam. Ez rengeteg erőt adott. Szóval összességében boldogabb lesz szerintem.
2010. febr. 21. 21:36
 6/10 anonim ***** válasza:
40%

Én csak 10 kg-t adtam le anno (70->60), de majdnem eltűntek a melleim (B->A). Jah ez nem inspiráló. De készülj fel arra, ha vígasztalni kell. Lógó bőr, stb.

Inspirálónak: nem fogják ufónak nézni, nem fogják lemalacozni, zaklatásszámba menően fognak neki udvarolni a srácok, öö izé, jah ez megint nem inspiráló. Lehet, hogy vissza kéne híznom 70-re :P

Szal mond neki azt, hogy ha a 70-et elérte, akkor ne fogyjon tovább, az pont jó!

2010. febr. 21. 22:01
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én harminc vagyok,most kezdtem fogyózni(5hónapja).10kilót adtam le eddig.Már nem csak a férjem nek tetszem,hanem vadidegen pasiknak is.Kicsit furcsa,és néha kellemetlen,de azért növeli az önbizalmam is.Lesznek irigyei is,főleg ha van más túlsúlyos barátnőtök is.
2010. febr. 22. 09:13
 8/10 Krisz85 ***** válasza:
61%

Mondjuk nem fognak úgy ráznézni mint egy zsírdisznóra?!

Esetleg nem kell sípoló tüdővel a busz után rohangálnia?!

Vagy éppen jó lesz a közérzete, nem fog izzadni mint a ló, a bőre is szebb lesz, az alakja is, a srácok megbámulják rendesen, esetleg még az önbizalmát is visszanyeri (urambocsá az ágyban is)?!

VAgy éppen lehet, hogy pár évvel tovább fog élni, vagy ha nem is, addig tuti egészségesebb lesz?! Nem fog szívinkfartusban meghalni, nem lesz magas vérnyomása, cukorbetegsége, hormonzavara? :-) remélem már ekkora felsorolás is elég lesz neki bátorításnak, jó szándékkal írtam így, direkt.

2010. febr. 22. 09:18
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Én azt utáltam, amikor 90 kilós voltam, hogy nem tudtam olyan ruhákat felvenni, mint az általam csinosnak tartott lányok. Minden nadrágvásárlás rémálom volt, rendszerint nem volt olyan méretű, ami kellett volna, utáltam tükörbe nézni, hájbájnak csúfoltak, nem vettek észre a fiúk, ami tinikorban talán az egyik legrosszabb, amikor már komolyabban kezd érdeklődni a másik nem iránt.

67 kilósan nincsenek ilyen problémáim, élvezem, hogy egyre kisebb méretet vehetek, és hogy megfordulnak utánam.

2010. febr. 22. 14:15
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem kell majd behúzott hassal járkálnia az utcán, megnő az önbizalma, szebb lesz és egészségesebb, vonzó lesz a fiúk szemében, felszabadultabb lesz (remélhetően) és nyugodtan felvehet majd bikinit és járhat majd strandra :) És a nyár lesz a kedvenc évszaka :D
2011. máj. 4. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!