Az alakodat melyik sztár alakjához tudnád hasonlítani?
"Miért kellene bármelyik "sztárhoz" hasonlítani?"
Így könnyebb elképzelni, mintha "csak" leírod az adataidat. :)
szerintem Mariah careyre hasonlitok [link]
csak nincs ekkora cicim és kcisit magasab is vagyok:D
"Könnyebb elképzelni... Vadidegen emberek alakját minek elképzelni? Ez a sztárhoz hasonlítgatás meg utoljára 10 évesen normális dolog..."
nem vadidegen alakját kell elképzelni .. arra ott a fotó. a kérdező a "mi" alakunkra kíváncsi 8hogy miért azt kérdezd tőle), és így könnyebb "képet kapni" a mi alakunkról, ha egy sztárhoz hasonlítjuk. ez nem azt jelenti hogy utánozzuk, hogy olyanok akarunk lenni mint Ő. remélem most már világos....mert ennél világosabban nem lehet elmagyarázni :S
"a kérdező a "mi" alakunkra kíváncsi"
Mert Te az ismerőse vagy? akkor nem kérdezné, mert ismerne...:) szóval vadidegen emberek alakjára kíváncsi... Értem, de egyszerűen gyerekes. Nem hinném, hogy agyilag több lehet a kérdező 12-nél.
Csupán kíváncsiságból kérdeztem, és sztem nem az én agyi szintem a 12, ha te vagy az aki írogat itt feleslegesen egy kérdésre... Nemtom ha nem tetszik a kérdésem egyáltalán minek írsz ide? Nincs jobb elfoglaltságod? Talán te unatkozol?.....
Többieknek nagyon szépen köszi, nekem az alakom kb Eva Longoriáéhoz hasonló, sőt mondták már h arca is hasonlítok rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!