Az alakodat melyik sztár alakjához tudnád hasonlítani?
Figyelt kérdés
Link is jöhet..2010. ápr. 4. 07:56
2/40 A kérdező kommentje:
Grat(Y)
2010. ápr. 4. 08:04
3/40 anonim válasza:
Talán a szellemes csajéhoz.Jennifer love ...csak kisebb csípővel:))
5/40 anonim válasza:
A testem a melleket leszámítva eléggé Liptai Claudiás kb. mint ezen a képen [link]
Mondjuk arcra egyáltalán nem hasonlítok rá, sőt, szerintem olyan arcom van, mint egy vékonyabb csajnak, csak a testem nem passzol hozzá. Na meg ekkora kebleim nincsenek.
7/40 maundrel válasza:
Kristen Stewart. Ugyanolyan magas vagyok mint Ő. Csak pár kilóval nehezebb (2-3) + nekem nincs lapos hasam. :(
9/40 anonim válasza:
nem tudom, magas vagyok (174 cm), hosszú, vékonyak a lábaim, széles a csípőm, keskeny a derekam, közepes, normál méretűek a melleim, és lány vagyok :] ötlet?
10/40 anonim válasza:
Miért kellene bármelyik "sztárhoz" hasonlítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!