Valaki megmondaná, hogy kb ez mennyi kalória?
Nem szoktam számolgatni, nem szokásom és nem is vagyok nagyon tisztába a kalóriákkal, de azért most kiváncsi lettem, hogy egy napon kb mennyit fogyasztok. Leirok egy napot: másfélszelet korpás kenyér, vajjal, csirkesonkával, sajt és zöldség (pl. 1 paprika és 1 paradicsom)
1 tányér krumpli leves, egy darab csirkemell spenóttal. összesen 6 alma és 2dl tej. Csak úgy sacc per kb ha vki megtudná mondani. Általában ilyesmiket eszek. Előre is köszönöm:) ja és kihagytam a teákat, de azt mondjuk édesitővel szoktam, ugyh annak nagyon minimális lehet.
saccra 1800-2000 kcal
vaj nem túl jó, sok kcal tartalmú a sajtok se jók mert átlag 350 kcal/10 dkg van bennük
a krumplileves általában rántással készül, ezért kb 400-500 kcal saccolom a tejből meg nem tudni milyet iszol mert a zsírszegény 2 deci 100 kcal, míg a zsíros házi lehet ennek a 3x is
Mivel senki nem tudja megmondani, hogy NEKED mennyi másfél szelet kenyér (grammra), mennyi vajjal eszed, mennyi a sonka hozzá, mekkora tányérból eszed a levest, miböl mennyit raktál bele, mekkora egy darab csikremell, mennyi és hogy készitett a spenót - ezért semmit nem lehet megmondani.
Ahhoz, hogy ki lehetessen számolni, célszerü elöször mindent lemérni - enélkül csak találgatni lehetne, de azt is nehezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!