Fogyhatok anélkül, hogy a fenekem kisebb lenne?
Figyelt kérdés
Szeretem a fenekem,formás és pont megfelelő méretü, de a hasammal nem vagyok kibekulve... Mit tudnék tenni,hogy a hasam lemenjen de a fenekem ne legyen sokkal kisebb? Nem izmosítani akarom, csak megtartani...2016. márc. 11. 13:18
1/7 anonim válasza:
Irányított fogyás nem létezik, onnan és olyan arányban fogysz, ahogy a génjeidben kódolt, változtatni nem lehet rajta.
2/7 anonim válasza:
Nem. Viszont van pasid? Elfogad? Ha igen, akkor ne fogyj. Én speciel szeretem a "husosabb" lanyokat.:)
3/7 anonim válasza:
En is a husosabbat szeretem pedig akkor muszaly lesz izmositani a segged meg mast se artana
4/7 anonim válasza:
Emberek, magával nincs kibékülve, és az a legfontosabb, hogy magát szeresse :D Vagy dolgozol a kissebb hasért és elfogadod, hogy a feneked is összemegy, vagy kibékülsz a hasaddal, és örülsz tovább a cuki popsidnak xD
5/7 anonim válasza:
Ne beszeljetek hulyesegeket emberek, a kover lany talan elmegy egyszer ketszer de elobb utobb eleged lesz es keresel magadnak egy csinost.
6/7 anonim válasza:
Utolsó. Kimondta hogy kövér? (szerinted kover)
7/7 anonim válasza:
Bocsi az irodai gépen nincs magyar billentyű :-(
Ne kivánd hogy a segget ne fogyjon mert a korral haladva ugyis csak nőni fog, jobb ha most az átlagnál kissebre hajtasz ahhoz hogy később ne nője ki magát akkorára mint egy tehénnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!