Nem reális az önképem?
Figyelt kérdés
20 kilót fogytam egészségesen. Mindenki dicsér, hogy milyen jó nő lettem, én mégsem látom magam annak. Még mindig nem vagyok elégedett magammal, bár a súlyom ideális, sportos vagyok. Tudom, hogy már nem vagyok kövér, mégsincs önbizalmam. Ezen hogy tudok változtatni?2016. márc. 6. 17:29
2/7 anonim válasza:
A fogyás még nem ad önbizalmat...
Az elégedetlenség bizonyos szinten gond, bizonyos szinten egészséges, ha még jobb test elérése a célod s ez reális is. Én pl. fel akarok szedni egy csomó izmot s eleve maximalista vagyok sok dologban s nagyon, nagyon kritikus, főleg önmagammal. DE értékelem azt, amit elértem s türelmes vagyok.
Fogyáskor sokakkal megtörténik, hogy nem változik az énképük az eredménynek megfelelően, ez szomorú. Nem tudom, mit lehet ezzel tenni. Azt legalább látod, hogy nem vagy kövér és sportos vagy, így óriási baj nincs, de némi változás, úgy látszik, nem ártana, úgy értem, magad megítélésében.
3/7 anonim válasza:
Az önbizalom belülről fakad. Az én feleségem amióta a világon van, sose volt még csak "normál" testalkatú sem. Csak játszik a fogyókúrákkal, de nem igazán izgatja az alkata, mint ahogy engem sem. Az egója viszont irigylésre méltó.
4/7 anonim válasza:
Önbizalomhiány agyi probléma, így a megoldása a pszichológia/pszichiátria feladata nem a fogyókúráké.
6/7 anonim válasza:
Gondold át, hogy mi okoz önbizalomhiányt a testeden kívül és dolgozz azon is.
7/7 anonim válasza:
Adj egy kis időt magadnak, idővel változni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!