Szerintetek is nagyon egészségtelenül eszek?
Leírom a mai napom pl, átlagban hasonlóan szoktam enni, plusz mínusz pár dolog. Ma mondjuk épp így sikerült, de általában reggelire amúgy zabkását szoktam enni gyümölccsel, meg tojást szoktam sokat enni, de a mai napom ez volt:
Reggeli: 1 Mars ital, 1 Monte snack
Ebéd: Egy közepes tál lebbencs leves
Uzsonna: Zero eper Hell , 1 db vaníliás Hit keksz
Vacsora: 2 db ciabatta,1 adag Rama Aero,2 szelet füstölt főtt tarja ,5 dkg kígyóuborka, 3 szem koktélparadicsom
A párom sokat sportol és egészségesen eszik, mindig azt mondja, hogy én egészségtelenül eszek. De nem tehetek róla, hogy csomó mindent nem szeretek, pl a főtt ételért soha életemben nem voltam oda, én előbb eszek reggelire egy tejszeletet vagy joghurtot, mint mondjuk tojásfehérjéből rántottát.
Szerintetek nagyon szörnyű pl a mai napom?
Amúgy nem fogyózok meg ilyesmi, nincs rá szerencsére szükségem, sportolni sportolok sokat.

Hááát, elmegy egynek, de kevés.
Ezt ha összeadom kalóriában akkor szerintem nincs 1000 kalória.
Reggeli olyan 250, ebéd olyan 250 körül megint (elkészítéstől, adagtól függ), uzsonna kb 100, vacsora kb 400. Kb pont 1000 kcal. Az egy felnőtt embernek marha kevés..
Szerintem az édességek helyett egyél inkább valami gyümölcsöt. És egyél többet.

Szerintem borzasztó egészségtelen. A reggelid szénhidrát és cukor, az ebéded tápanyagilag semmi, uzsonna szénhidrát és cukor, vacsora szénhidrát.
Fehérje hol marad?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!