Tudnátok segíteni?
Helló! Én egy 18 éves lány vagyok és fogyni szerrtnék
Az utóbbi időben felszedtem pár kilót amit le szerrtnék adni ( legalább 10 kilóról van szó) Bátyámnak van konditerme és ott kezdtem el edzeni . Segítséget szeretnék kérni hogy edzés mellett mit ehetek vagy szimplán csak tanácsokat kérni a mihamarabbi fogyáshoz

Ha már edzel, első körben megpróbálkozhatsz a tipikus testépítő szálkásító étrenddel, az már sokaknál bizonyított. Azért arra vigyázz, hogy sok oldalon betegen kevés kalóriát ajánlanak, s persze nem kell nagyon siváran sem enned, van mozgástér, nem csak csirkemell és rizs létezik mint jó fehérje- és szénhidrátforrás...
De ha ez akkor sem szimpatikus, vannak más módszerek is, nem vagyunk egyformák, én pl. gyökeresen máshogyan eszem szálkásításkor, mert én tudom, hogy nekem az a megfelelő.
De a megfelelő fehérjebevitel alap, a sok zöldség is a barátod, tiszta étkezés, ez mind jó pont a tipikus szálkásító étrendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!