Lehetséges olyan, hogy valaki nem tud lefogyni egészséges táplálkozással és mozgással, csak éhezéssel és mozgással?
Persze, biztos a zsír hizlal, ha a zsírdús, szénhidrátszegény étrendeken látványosan s jóllakottan lefogynak a legtöbben :D
Amúgy a kalóriadeficit az aduász, ez van. Én cukorral és zsírral is ugyanúgy fogyok deficitben, de inkább egészséges, laktató, finom ételekkel csinálom, mert az egészségem igen fontos számomra.
Kérdező, 1500-zal azért van, aki annyira lassan fogy, hogy 3 hét alatt semmi nem látszik (a testsúly eleve ingadozik). S ugye még lehet szigorítani az étrendeden (hiába a kalóriadeficit számít, bizonyos ételek bekavarhatnak), pl. elhagyod a gyümölcsöt. Nem tudok róla, hogy lenne "megengedett", amiből sokat ehetsz és nem megengedett, amit tilos... Ez nem így működik. S általában nem is gond, de azért egyeseknek érdemes visszafogni, ha máshogy nem megy.
Azt ismerem, hogy sokkal kevesebbet eszel, mint amivel csigatempóban híztál, s nem fogysz semmit :D Ebben sincs semmi rendkívüli, nyilván még mindig nem vagy rendesen deficitben az észrevehető fogyáshoz.
Beiktatnék valami más mozgást is, ami esélyesebb, hogy felpörgeti az anyagcserét... De ebben nem vagyok szakértő, nekem mindig gyors az anyagcserém, ha mozgok, ha nem.
Olyan viszont, úgy tudom, van, hogy valakinek éheznie kell a fogyáshoz. Nem tápanyagok terén, csak végig kell éheznie az estéket. Viszonylag ritka ez, általában egy jó étrend megoldja ezt a problémát nehezebb eseteknél is (mint én). Én pl. napi 20g ch mellett s pár órás evési ablakos időszakos böjtben, edzés és kicsike kalóriadeficit mellett nem éhezem... Kicsit kemény feltétel, amit általában eszemben sincs betartani, de 1-2 év stagnálás után már hajlok rá. S örülök, hogy van rá lehetőség.
Természetesen van, akinek sokkal könnyebb. De van, aki a te kalóriabeviteleddel, iszonyú kövéren is csigatempóban fogy.
Nem írtad,hány kiló felesleged van ám! Minél kevesebb,annál szükségesebb a mozgás. És 3 hét még nem a világ vége,szerintem várj még egy hetet,ha egy hónap sem hoz változást,akkor valami gond van a kajával.A fogyás nem egyenletes,nálam is van,h stagnálok pár hétig,aztán pikk pakk leugrik 2 kiló .
Írd le egy napi kajádat,hátha kiderül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!