Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hol tudok Gastroyal zsírégető...

Hol tudok Gastroyal zsírégető lisztet vásárolni? Legjobb lenne interneten, de sehol sem találtam.

Figyelt kérdés
2010. márc. 31. 16:32
1 2
 11/15 anonim válasza:

nem tudtam meg hol lehet zsírégető lisztet kapni. A zsírégető klubnál nem!

Segítsetek! Hol lehet zsírégető lisztet kapni?

2011. jan. 1. 12:14
 12/15 anonim válasza:

Én úgy tudom, hogy hamarosan rendelhető lesz a Zsírégető Klubtól a lisztjük. Addig én is szívből ajánlom az abból és azzal készült ételeket, melyek nagyon hatásosak.

Nem muszáj hinni benne, csak ki kell próbálni! Az eredmény önmagáért beszél!!!

2011. máj. 1. 18:33
 13/15 anonim ***** válasza:
Még mindig csak ígérik, hogy a Gastroyal saját fejlesztésű zsírégető lisztjét hamarosan meg lehet náluk rendelni...: [link]
2011. szept. 11. 10:22
 14/15 anonim ***** válasza:

Bodzablog ezt írja: "Sokat olvastam, sőt a nemíromleklub-nál is érdeklődtem, de ők persze nem adják ki a titkos zsírégető liszt titkát. Amikor alaposan utána jártam a dolgoknak, akkor tudtam meg, hogy a köles az egyetlen olyan gabonafajta, amely minden formájában lúgosító hatású. A zsírégetés egyik alaptétele az elsavasodott szervezett ph értékének helyreállítása, vagyis a lúgosítás." ( [link]

Úgyhogy lehet, hogy kölesliszt a lényeg benne :)

2011. szept. 11. 11:03
 15/15 anonim válasza:
Nekem nem egyezik a véleményem a fent hozzászólókkal. A Gastroyal-os kaja rendkívül rossz ízű, száraz, szinte ehetetlen. A Teletál-féle Update kaják pedig egyszerűen isteni finomak. Ebben a Zsírégető Lisztben én egyrészt a félrevezető nevét (mivel egy liszt sosem lesz zsírégető hatású, hazugság), másrészt azt kifogásolom, hogy sehol sem találtam róla konkrét adatokat. Így az az érzésem, hogy csak félrevezetés az egész, a laikus embereket szándékosan tévesztik meg a konkrétumokat nélkülöző dolgokkal.
2012. nov. 14. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!