Csinos nők, akik megszenvednek az alakjuk miatt, hogy csinosak maradjanak, ti egy nap mit és mennyit esztek?
Akik csinosak és szenvednek is azok vagy éheztetik magukat, vagy megveszik x ezerér a Bioteches fehérje porokat:)
Szerintem ne másokat utánozd egyszerűen étkezz tudatosan,mindent ehetsz csak este 5 után semmit. a kalória mennyiség amit be tudsz vinni ahoz hogy ne is hízz de fogyni is tudj 1200kalória. én napi 1100et eszek. de hazsnáld a kalóriabázist, nagyon sokat segít. Én 166 cm vagyok és 58kg.
Nem tudom mit értesz csinos alatt, de minden test más minden testnek másra van szüksége. Figyeld a tested! A 6 után nem evést meg felejtsd el mert egy baromság.
Súlytartáshoz van akinek elég 1500kcal van akinek 1800kcal kell én ezzek között tartom a napi bevitelem, egyébként 53kg vagyok 168 cm és már sikerült leadnom 50kg. Szóval van tapasztalatom benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!