Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » TApasztalatok a hypoxival...

TApasztalatok a hypoxival kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Érdeklődnék hogy milyen tapasztalatotok van a hypoxival kapcsolatban?valóban jó?megéri áldozni rá?
2010. márc. 30. 22:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Amikor még tellett ilyesmire, próbáltam.

Fogyni, éppen fogytam, de abban az időben szinte alig ettem. Volt, hogy majdnem rosszul lettem tekerés közben.

Ha tudsz mellette diétázni, biztosan fogsz fogyni, karcsúsodni.

2010. márc. 30. 22:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én próbáltam, ettem is mellette rendesen, már amit lehetett. Ugyanis egy igen kemény diétát kellett betartani, ha azt tartod és mellette max. mondjuk heti egyszer többször szobabicózol, mint hypoxiznál, akkor szerintem ugyanaz lenne az eredmény.

Én nagyon drágának találom (üdülési csekkből fizettem, amúgy nem próbáltam volna ki), bár mondom fogytam vele. Főleg centi ment le, a testzsír nem igazán, se a kiló. Mondjuk nekem a szalon se tetszett annyira, nem éreztem vmi professzionálisnak.

Remélem tudtam segíteni, sok sikert a fogyókúrához!

2010. márc. 31. 07:39
 3/4 anonim ***** válasza:

"Főleg centi ment le, a testzsír nem igazán, se a kiló"

És szerinted a centi mi a csodából ment le, ha nem zsírból? A kiló meg rohadtul mindegy, ha a forma jó.

2010. júl. 20. 14:08
 4/4 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Esetleg vízből? :)

Hidd el nekem, lemérték előtte, utána az adataimat és alig változott valami. Szóval elhiheted nekem, hogy zsírból nem sokat adtam le. De akinek van rá pénze, csinálja nyugodtan!

2010. szept. 21. 06:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!