Mit mantrázzak magamban?
Sziasztok!
Az a gondom, hogy ha van valami a hűtőben, azt megeszem..(Nem vagyok kövér, sportolok is, ezzel semmi baj nincs) csak annyi a problémám, hogy mire gondoljak, vagy mit csináljak, hogy ne egyek? Hülyeségnek hangzik lehet, de rossz eléggé...Csak hajlamos vagyok tényleg sokat enni... Volt olyan időszakom, amikor egyáltalán nem kívántam a kaját, és ha mondjuk ez a kevés-evés egy pár hétig meg, azután már semmi gond nincs.. De addig hosszú és rögös az út:P Ha tudtok valamit, írjátok le:)
Előre is köszönöm!
"Csak egy pillanat az ajkaidon, de örökre a csípődön"
:)
Ha rámjön az édességehetnék azzal a szöveggel hogy "Ez még belefér",akkor van hogy elgondolkozok a cukorkával/csokival a kezemben hogy "Minek ez nekem? Fölösleges." és visszateszem és meg is szűnik a vágyam az édességre. Szerintem te is gondolj bele mielőtt eszel,hogy éhes vagy-e vagy csak unalmadban eszel-e:)
Vagy: mindig tarts otthon némi gyümölcsöt és ha enni akarsz akkor egyél meg mondjuk egy almát vagy narancsot:D
Ez jó ötlet... Csak az is lehet, hogy odateszem a kaját a hasamhoz, megnézem, mennyit híznék, és rájövök, hogy nem látszana meg.. Itt a hiba:P A gyümölcs pedig jó:D
Köszönöm:)
Egyre jobbakat írtok:DDD Igazad van, egy szép fekete kétmázsás sertés képe elég visszataszító a legszebb kaja fölött is:) Amúgy az utóbbi napokban már egész jól megy ez a mértékkelkajálásos cucc:)
Danke schööön:D
talán már nem aktuális a kérdés.....
az egyik legismertebb, legtöbbször recitált mantra
az Om mani padme hum. ez a hat szótag om ma ni pad me hum
megszabadít a 6 létsík/létforma/létezés szenvedéseitől.
így a elégedettség/büszkeség, féltékenység/szórakozás keresése, szenvedély/vágy, butaság/előítélet, szegénység/birtokolni akarás, agresszió/gyülőlet.
remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!