Mit gondoltok mennyit fogyhatok ezzel?
Az étrendedről alig írtál valamit, így csak azt tudom, hogy reggel szénhidrátbombát eszel s cukros lötyit iszol hozzá. Ez eddig nem biztató.
Nem tudok mit kezdeni azzal a valótlan állítással, hogy utána nem eszel szénhidrátot, mivel nyilván eszel. Lehet, hogy nem eszel kenyeret és tömény cukrot, de szerintem láttam már olyat is, aki még a gabonás étkezését is szénhidrátmentesnek nevezte. Persze az azért ritka.
A mozgás pici (azért a semminél több, nem arról van szó, csak hogy rengeteg kalóriát ezzel még nem égetsz), az étrend ismeretlen. Ha tényleg kevés szénhidrátot eszel a reggeli után, akkor is ehetsz túl sokat.
Ha elég keveset eszel, akkor fogyhatsz, heti 1 kilót ennyi mozgással koplalás nélkül nem fogsz, fél még elképzelhető, ez sok dologtól függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!