Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Meghiztam. Szeptember ota 10...

Meghiztam. Szeptember ota 10 kilot. Mit csinaljak?

Figyelt kérdés

Voltam mar 50 kilo is 2013-ban

Azota meghiztam es most 78 vagyok

Mit tegyek?!

Lekene fogyni tudom, de most erettsegi is itt van a nyakamon, amiatt is ideg vagyok es eszem, plusz hormonproblemaim is vannak..

Nem merek talalkozni senkivel sem. Mert fb-on is csak olyan kepeim vannak ahol az arcom latszik es az nem dagi..

Nem tudom mit tegyek :(

Elvagyok keseredve nagyon

2016. febr. 13. 13:18
1 2
 11/18 Clark Kent.. válasza:
20%
Jól meg lehet akkor pakolni téged.
2016. febr. 13. 13:35
 12/18 Clark Kent.. válasza:
25%

Mármint csak akkor, ha alapból szép csaj vagy.

De nekem így se kellenél, mert a dagadt csajok nem jönnek be.

2016. febr. 13. 13:36
 13/18 rrrrrreennnnn válasza:
100%

Ne keseredj el, és ne is a futàssal kezdd.

5 perc séta, 5 perc lassù, egyenletes kocogàs. Ez így menjen 1 hétig, majd emeld meg a kocogàs mennyiségét. Megint egy hét, lassù futàs...Majd a futàs mennyiségét emeld. Ezutàn emeld FOKOZATOSAN a futàst, s ìgy egyre többet... Előtte mindig melegìts be!

Az étkezésen vàltoztass. Hagyd el a kenyeret, cukrot. Mindent vigyél be a szervezetbe, mindenre szüksége van.

Sok zöldség, gyümölcs, sovàny hùsok.

Ami nagymértékben elősegìti az anyagcserét az a tojàs, zöldbab...

Fahéj első osztàlyù. Ès a gyömbér! Veszel egy gyömbért, lereszeled. Megfőzöd. Ha sàrga a leve, leszüröd. Mivel nagyon csìpős, a főtt növényt keverd reszelt almàval.

A levét forròn, kamillateàval fogyaszd. Ne sokat,mert savas nagyon.

Ebbe is tehetsz fahéjat.

Rengeteg màjat egyél. A köret zöldség legyen.

2016. febr. 13. 13:39
 14/18 anonim ***** válasza:
40%

165 cm-hez 78 kg nem olyan sok??? én 168 cm vagyok, és 61 kilósan már vágósúlyban voltam, undorítóan néztem ki...

55-60 kg lenne az optimális súlyod.

Számolj kalóriát, és tornázz. nem nagy cucc, én is így fogytam le.

2016. febr. 13. 14:12
 15/18 anonim ***** válasza:
45%
Egyél kevesebbet.
2016. febr. 13. 14:48
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha hormonproblémád van, akkor különösen mozogj! Nem írtad, mi a probléma, de szinte mindegyiken segít a testmozgás.

Ha futni nem szeretsz, akkor menj bringázni vagy úszni, két tétel között pedig valóban tornázz kicsit.

Más megoldás úgysincs, és egyébként mivel a vérkeringést is serkenti, a tanulásra is pozitívan hat.

Tapasztalat, tavaly így államvizsgáztam le :)

2016. febr. 13. 14:49
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Feltűntek a bunkók, pedig máskor nincs ennyi...

Igenis nagy súly ez, érdemes fogyni, már csak az egészség miatt is.

A hormonproblémákkal nehéz, nem kapsz rá valami gyógyszert vagy nem tudom, mit szoktak ilyenkor...?

Az érettségi tényleg nem kifogás, s jól írják, a mozgás igenis jót tehet a tanulásnak. Folyton ülsz és tanulsz, tele van a fejed, direkt üdítő egy kis mozgás, jót fog tenni. Én elég lusta vagyok, de ha csak bent ülök napokig, akkor már nagyon rosszul érzem magam, muszáj mozogni valamit...

Nyilván ne stresszelj a fogyáson vagy koplalj vagy önsanyargass, az tényleg betenne a tanulásnak. De a mozgás és némi odafigyelés igazán belefér.

2016. febr. 13. 15:04
 18/18 anonim ***** válasza:
Próbáld meg a GAPS diétát, előtte olvasd el a róla írt könyvet (Natasha Campbell-McBride). Nekem bevált. 163 cm vagyok, 78 kg 9 hónapos terhesen voltam, az nagyon sok, alig bírtam felmenni egy lépcsőn... Szülés után sokáig 65 kg voltam, nem akart lemenni, aztán a GAPS-szel egy nyár alatt 10 kg-t fogytam. Utána két évet kihagytam, de most pár hónapja megint GAPS szerint eszem, és most 50 kg vagyok, mint gimis koromban. Még valami: egész életemben hormonproblémáim voltak, és most ez is rendbejött. Csak nyerhetsz vele. Ne keseredj el, tegyél valamit, mielőbb!
2016. febr. 16. 01:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!