Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 8 évest hogy lehetne lefogyasz...

8 évest hogy lehetne lefogyasztani?

Figyelt kérdés

Öcsém 8 éves,és kövér.Hiába eszik kevesebbet 2 éve,csak hízik,140 centi,50 kiló,és egyszerűen nadrágot sem kapni rá.

Egész nap meg sem áll,állandóan szaladgál,meg biciklizik (télen benti biciklivel,most 2 hete kintivel),édességet teljesen kiiktattuk az étrendjéből,amennyire lehet (meg amennyire megeszi) egészséges kajákat kap,csak suliban eszi amit adnak,abbol állitja hogy keveset,de nem fogy,és egyre szégyellősebb,meg ruhát se kapni rá,varratva van minden nadrágja.

Mivel lehetne elősegiteni a fogyást?

(orvos látta,annyit mondtt,h egyen kevesebbet,mozogjon többet...dehát egész nap meg se áll,meg lassan nem is eszik...)

2010. márc. 30. 14:14
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes lenne egy pajzsmirigytesztet csináltatni.
2010. márc. 30. 15:24
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

endokrinológus lenne az:) de egyetértek:) kriminológia az más:)

de a pajzsmirigy az nekem is gyanús, ha alul működik, az gátolja a fogyást.. a barátnőmet fél éve kezelik, 25 kg-t fogyott.. neki is tünet volt, hogy bármit csinál nem tud fogyni.

nem tudjátok valahogy pestre hozni? messze laktok? tudok valahogy segíteni? én pösti vagyok, ha tudok és kérsz segítséget, simán megpróbálom!

hormonvizsgálat nagyon ráférne! Pesten a Czinner Antal dokit tudom ajánlani, ő gyermekorvos! A legjobb!

2010. márc. 30. 15:34
 13/25 A kérdező kommentje:

pest innen 200 km,pajzsmiriggyel az apját is kezelték 2 éve (csak az anyánk ugyanaz)

azthiszem először kicsikarok egy itteni beutalot endokrinologushoz,van itt is,vagy debrecen van közelebb ami jó,falusi dokik hagymateát javasolnak mindenre...

2010. márc. 30. 15:41
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

hagymateát? megfázásra szokták ajánlani.. :S

oki, de ha kell help, írj privit nyugodtan.. Debrecen az jó:)szeretem:D

2010. márc. 30. 15:56
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom a pajzsmirigyesekhez. Ott lehet a bibi, az orvosotokra meg no comment, persze lehet, hogy először ő is csak az enyhébb dolgokra gyanakszik, de ez nem egyszerű túlsúly.
2010. márc. 30. 16:01
 16/25 A kérdező kommentje:

pár éve vakbélgyulladásomra görcsoldót akart adni,rá félórára elvittek anyámék pár faluval arrébb,csak annyit kérdezett a doki,hogy hivjon rohammentőt vagy visznek kocsival korházba...vittek kocsival,még fél óra,és teljesen szétdurran a vakbelem...

ennyit a hozzáértő orvosokról...

a pesti hozzászólónak:köszönöm,de debrecen közelebb,és sztem jobb is...

már csak anyáméknak kell elmagyarázni,hogy egy alapos kivizsgálás nem ártana,ők ragaszkodnak ahhoz,hogy "ilyen alkat,majd megnyulik,addig elvan igy"...

2010. márc. 30. 16:01
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Minél hamarabb két hónap körül van a várakozási idő!

Nem hiszem, hogy annyira hitegetni kell őket, egy próbát meg ér veszíteni valótok nincs!

2010. márc. 30. 16:09
 18/25 A kérdező kommentje:
felhivtam anyát...hallani nem akar róla,szte semmi baja öcsémnek,majd már ugyis jóidő van,kint lesz ugyis mégtöbbet,meg főz mégdiétásabban,és kész,nemkell ide orvos,hagyjam békén...
2010. márc. 30. 16:12
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is ezzel küszködtem kamaszként: duci voltam, és hiába ettem keveset és volt heti 3-4 tornaórám a suliban, nem fogytam. Aztán elkezdtem nőni...és csodák csodája, eltűntek a kilók.

A mai gyerekek korábban lépnek be a kamaszkorba, azt javaslom, ne fogyókúráztassátok, maximum az édességből, nasikból kapjon kevesebbet, délután pedig saláta menjen a pocijába sovány husival (csirke, hal). Mellette sportoljon hetente 2-3 alkalommal. Egy 16 év alatti gyereknek nagyon veszélyes koplalnia. Hidd csak el, hogy nem adok neki 1-2 évet, elkezd nőni magasságban is, akkor szinte magától el fog tűnni róla a "babaháj". :)

24/L

2010. márc. 31. 15:24
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

sztem is vigyétek ilyen endoakármihez és még ezt ha gondolod megpróbálhatjátok:

a reggeli ásványvizéhez keverj egy kis frissen facsart citromlevetmert az nagyon jól fogyaszt! esetleg kérdezd meg a tanárokat hogy az isiben milyen kajákat kapnak. ha keveset is eszik belőlük, ugyanúgy hízlalnak! Az unokatesóm 10 kg-t hízott a menzai kajától azóta mindig hazajön enni!

2010. ápr. 5. 09:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!