Melyik diétás módszer a legjobb?
nektek melyik vált be szeretnék fogyni 10 kg-ot
20/L
nem akarok gyógyszert szedni azért hogy 10-20 év múlva májrákban meghaljak:S
ha valaki kényszeres evő akkor saját magában kell tudatosulnia a dolgoknak. Én nagyon szeretem az édességet de meg tudom állni mert tudom azt mondani hogy elég és sajnos nem is a kajálástól híztam meg hanem gógyszerektől szteroidtól :( sajnos az élteben mindennek ára van :(
Egyrészt: amelyiket be tudod tartani, végig tudod csinálni.
Másrészt: diétával nem lehet fogyni, mert ha abbahagyod, minden visszajön. Csak úgy lehet, ha egyszer és mindenkorra megváltoztatod az étkezési szokásaidat. Ez nagyon nehéz, nem lehet egyik napról a másikra, fokozatosan kell.
Lényeg: ne egyél fehér lisztes és cukros dolgokat, helyette legyen teljes kiörl. kenyér, sok zöldség, gyümölcs, normális mennyiségű fehérje (hús, hal), és ne éhezz: sokszor egyél kevesebbet.
Én mindenből keveset eszek, és szépen lassan fogyok. Hetente 2X tornázom, és mellette naponta 2-3 órát sétálok. Nem vacsizom 4-5 után, max ha nagyon éhes vagyok, akkor valami könnyűt. A torna egyébként heti egy jógát tuti és vagy egy óra tánc vagy egy óra erősítő tornát jelent vagy egy fél óra futást jelent. Semmi több egyenlőre.
Egy 8 hónapos kislány anyukája :)
Vettem egy németjuhászt és mindennap 2x futok vele minimum 30 percet,tömegközlekedés helyett gyaloglom, elhagytam a fehér lisztes ételeket és cukros üdítőket. És szép lassan fogyok vele, hétről-hétre látom az eredményt.
Egy a lényeg, olyan módszert válassz ami ezekután az életmódod lesz, amit élvezel, ne akarj rögtön nagy "életplasztikát" hanem inkább lassú de tartós kúrát. Olyat, amire ránézel és azt mondod: na, ez illik hozzám, ez én vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!