Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ki hogyan böjtöl? Van valakine...

Ki hogyan böjtöl? Van valakinek javaslata?

Figyelt kérdés

Van valaki aki igy husvét elött böjtöl?

Én most kàpsztàt,répàt,zellert poréhagymàt,paprikàt és paradicsomot megföztem leveskockàval..ez akkarom a héten enni...talàn még fogyhatok is..

Mi a véleményetek?

2010. márc. 29. 15:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Én megpróbálom minimalizálni az étkezések számát,és sokkal több folyadékot iszom. Egyszerűen lemondok az ételről, mert tudom, hogy miért teszem...

Ezt egy nem hívő úgysem fogja megérteni. Max. leszólnak, hogy ez mekkora tré...

2010. márc. 29. 15:18
 2/4 anonim ***** válasza:

én majd legközelebb azzal fogok böjtölni, hogy csökkentem a napi kockulási óraszámot. De idén még nem voltam felkészülve rá. Majd jövőre!!

14/f

2010. márc. 29. 15:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is "böjt" félét csinálgatok...egész héten csak abonetett eszegetek,meg csak zöldséget...
2010. márc. 29. 15:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is böjtölni fogok, tolom befele majd a sok húsvéti sonkát, meg a sok disznóhúst. Számomra ez a legjobb böjt:):D
2010. márc. 29. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!