Hogyan étkezzek úgy, hogy segítse a fogyást (hányszor és mikor mennyit), de ne éhezzek?
Egy pohár kávé neked reggeli??? Amúgy ha 1-2 dologról nem tudsz lemondani akkor nem fog menni, ez így működik.
kezdet voltam.
5 étkezés legyen naponta.Ahhoz hogy fogyj általában vissza kell szorítani a szénhidrát fogyasztást,mert felborítja a vércukorszintet.
Szénhidrát : lisztes dolgok (kenyér,péksüti,tészta,stb), rizs,burgonya + zöldségek és gyümölcsök (szénhidrátok közül elsősorban ezeket kell fogyasztani)-ezeket inkább ne edd, vagy minimálisan.
Fehérjét lehet enni, fogyókúra során jó fehérje: sovány joghurt,sonka, pulyka- v csirkehús, tojás,hal -ezekből álljon főleg a menü +hozzá mehet zöldség és néha gyümölcs.
Az arányokon van a lényeg.
Mintaétrend :
A nap
*reggeli(7 óra): tejeskávé , 1 szelet rizses Hamlett, 2 szelet pulykasonka
*tízórai(kb 9:30): 1db narancs vagy kivi vagy alma
*ebéd(12óra): pulyka/csirke (bőr nélkül, panír nélkül) ,savanyúság
*uzsonna(kb 14:30): 1 db natúr joghurt
*vacsora(17 óra): 2 db lightos kaszinótojás, 2 szelet pulykasonka,tea(cukor nélkül)
B nap
*reggeli: uaz
*tízórai: 1 müzliszelet
*ebéd: zöldségleves vagy húsleves(borsó,burgonya kizárva)
*uzsonna:saláta light öntettel
*vacsora:1 pár virsli, mustárral
köszi
amúgy bármiről lemondok, de a kávét meg kell innom reggel 7kor. sajnos nem tudok mellé semmit sem enni, egy falat sem menne le, csak olyan 9kor tudok először enni. egyszerűen a kávé illatával jól lakok.
Hát szerintem elég durva ez az étrend.Szegény csak szédelegni fog.Nekem 3 kg-ot kellett lefogynom.Sikerült is így:
reggeli:1 rozsos zsemle sonka+sajt+valamilyen zöldség
tízórai:gyümölcs
ebéd:csirkemell rizzsel(legjobb a barna de azt Én nem tudom megenni ugyh.jázmin rizst ettem)
uzsonna:gyümi
vacsora:csak husi
A lényeg hogy 3 után már ne egyél szénhidrátot.Előtte meg kell enni mert rosszul leszel.Nem lesz energiád.
Mellette heti 4xedzek.Ja és semmi nasi.Édesítő cukor helyett.Hidd el megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!