Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan étkezzek úgy, hogy...

Hogyan étkezzek úgy, hogy segítse a fogyást (hányszor és mikor mennyit), de ne éhezzek?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok, 171 magas, 63kg. általában 59-60 vagyok, ezt szeretném is tartani, csak mostanában felszedtem ezt a keveset. nem figyeltem az étkezésre. olvasgattam a neten, hogy reggelire kell sokat, kiadósat enni és mindig csökkenteni, este 6 után pedig már nem. kb hányszor kell akkor így enni és alkalmanként kb milyen típusú dolgokat lehet? amúgy 7kor kelek, nagy pohár tejeskávé a reggelim, erről nem tudok lemondani, 9kor eszek először. mellé elkezdem a herbária hízás elleni teáját, nem hiszem hogy sokat segít, de azt mondják puffadásra jó, segíti az emésztést. mellette pedig mozgok is, tehát nem a kanapén akarok fogyni. köszi a tanácsokat
2010. márc. 29. 14:58
 1/8 A kérdező kommentje:
jah azt elfelejtettem hogy 1 hónap múlva lesz egy családi esemény, amire jó lenne leadni azt a 4 kilót. sikerülhet addigra?
2010. márc. 29. 15:01
 2/8 anonim ***** válasza:
0%

Egy pohár kávé neked reggeli??? Amúgy ha 1-2 dologról nem tudsz lemondani akkor nem fog menni, ez így működik.

kezdet voltam.

2010. márc. 29. 19:02
 3/8 anonim ***** válasza:

5 étkezés legyen naponta.Ahhoz hogy fogyj általában vissza kell szorítani a szénhidrát fogyasztást,mert felborítja a vércukorszintet.

Szénhidrát : lisztes dolgok (kenyér,péksüti,tészta,stb), rizs,burgonya + zöldségek és gyümölcsök (szénhidrátok közül elsősorban ezeket kell fogyasztani)-ezeket inkább ne edd, vagy minimálisan.

Fehérjét lehet enni, fogyókúra során jó fehérje: sovány joghurt,sonka, pulyka- v csirkehús, tojás,hal -ezekből álljon főleg a menü +hozzá mehet zöldség és néha gyümölcs.

Az arányokon van a lényeg.

Mintaétrend :

A nap

*reggeli(7 óra): tejeskávé , 1 szelet rizses Hamlett, 2 szelet pulykasonka

*tízórai(kb 9:30): 1db narancs vagy kivi vagy alma

*ebéd(12óra): pulyka/csirke (bőr nélkül, panír nélkül) ,savanyúság

*uzsonna(kb 14:30): 1 db natúr joghurt

*vacsora(17 óra): 2 db lightos kaszinótojás, 2 szelet pulykasonka,tea(cukor nélkül)

B nap

*reggeli: uaz

*tízórai: 1 müzliszelet

*ebéd: zöldségleves vagy húsleves(borsó,burgonya kizárva)

*uzsonna:saláta light öntettel

*vacsora:1 pár virsli, mustárral

2010. márc. 29. 19:29
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
A 2. nap gyenge.:D
2010. márc. 29. 20:56
 5/8 A kérdező kommentje:

köszi

amúgy bármiről lemondok, de a kávét meg kell innom reggel 7kor. sajnos nem tudok mellé semmit sem enni, egy falat sem menne le, csak olyan 9kor tudok először enni. egyszerűen a kávé illatával jól lakok.

2010. márc. 29. 21:05
 6/8 anonim ***** válasza:

Hát szerintem elég durva ez az étrend.Szegény csak szédelegni fog.Nekem 3 kg-ot kellett lefogynom.Sikerült is így:

reggeli:1 rozsos zsemle sonka+sajt+valamilyen zöldség

tízórai:gyümölcs

ebéd:csirkemell rizzsel(legjobb a barna de azt Én nem tudom megenni ugyh.jázmin rizst ettem)

uzsonna:gyümi

vacsora:csak husi

A lényeg hogy 3 után már ne egyél szénhidrátot.Előtte meg kell enni mert rosszul leszel.Nem lesz energiád.

Mellette heti 4xedzek.Ja és semmi nasi.Édesítő cukor helyett.Hidd el megéri.

2010. márc. 31. 15:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Ja és azt kihagytam hogy nyugodtan ihatsz kávét csak édesítővel.Tej is mehet.A reggelit sose hagyd ki.Zabpelyhet is ehetsz.Bár nekem nem izlik. Na mindegy remélem segítettem.
2010. márc. 31. 15:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Fuss, vagy vmit sportolj, és ne arra figyelj, h két szem rizst egyél egész nap. Nem az a lényeg, h ne egyél, hanem, h mozogj, és keveset egyél.
2010. márc. 31. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!