Ha kevesebbet eszem,6 óra utAn abszolút semmit! Es hetente kétszer járok edző terembe, ez elég hogy legalább 4 kilót foggyak?
Miért kellett lepontozni a kérdésem? Teljesen jogosan érdeklődtem, hogy mit is értesz alatta.
"Nagyon is fontos,hogy elalvás előtt 3 órával ne együnk, mivel a szervezetünj ekkor már nincs akkora nagy "dolgozásba" és felrakódik az élelem."
Baromság, az egész napi bevitel számít, nem az, hogy pontosan mikor is vitted be. Egyébként is egy óráról van szó, mivel sokaknak (nem mindenkinek) rontja az alvásciklusát, ha teli hasal fekszik le.
Én speciel este eszem a legtöbbet, mégis vékony vagyok.
Én meg nem tudok üres gyomorral aludni, de ha mégis, rémálmaim vannak, így az utolsó étkezésem este 11-kor van :) (éjfélkor megyek aludni)
Eddig csupán 42 kilót adtam le.. :) Az este 6 után nem evés az egyik legnagyobb ökörség, amit terjesztenek.
# 10/12
- azt hiszem el kéne goldolkogznod hogy osztos a buta és fals informácókat ahelyett hogy tényszerűen alá tudnád támasztani ezeket tudományosan megalapozott információkkal
ez mekkora hülyeésg már, már bocsánat?! - ---- ha később eszel könnyebben raktározódik, ennél nagyobb ostobaságot még nem olvastam itt pedig 6 éve vagyok az oldalon
Aki dietazik az lefogy, de ha abba hagyja a diétát visszahizik nem?
Nem, egyérszt mert a diéta nem éhezést jelent, ha összeírnék egy diétát Neked a felét sem bírnád megenni naponta az első héten ezt garantálom, és nem az íze miatt.
A ditéa ésszerű kalóriamegvonást jelent de csak annyira, hogy ne okozzon anyagcserelassulást.
És itt különböztessünk meg teljesen hobbi mozgást végző embert, amatőr sportolót, és profi sportolót is.
Az első kategória a háziasszony három gyerekkel, családdal, nyilván nincs sok ideje, így neki még inkább a kajára kell figyelnie.
Az amatőr sportoló dolgozik, és mellette hobbi szinten 5-25 órát edz egy héten, nekik is figyelni kell a kajára céltól függően, de nem mindegy, hogy mit mikor esznek, illetve hogy ez hogy hat ki a teljesítményre.
A profiknál meg még inkább számít, de itt találkozni legtöbbször azzal hogy az elvégzett edzésmunka annyira nagy, hogy már nem tudnak bevinni annyi kalóriát amennyi kellene hozzá. Ez nem azt jelenti hoy pizzát esznek orrba szájba, vagy ilyesmi.
Szóval csak azt akarom kihozni ebből hogy a diéta egy időszak igen, de addigra megismered a tested hogy tudd mekkora kalóriamennyiségtől nem kezd el zsírosodni adott heti mozgásmennyiség mellett sem.
Életmódváltás.
A 90 napos, káposztaleves stb diétákat ne nevezzük diétának. Van a A diéta, és a többi kínlódó próbálkozás, hogy ne kelljen azt csinálni ami működik.
Uhh de sok megosztó válasz😂
Kérdező neked kell tudni h mit tartassz be:)
Úgy se fogsz az itteniekre hallgatni, ha nem tetszik amit írnak 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!