Mondjuk 65 kcal-sal számolva az napi 520 kcal. Kórházban, orvosi felügyelet mellett. Ha nem a saját lábadon mész, akkor majd 3-4 nap múlva visz a mentő hordágyon.
2010. márc. 27. 19:45
2/11 anonim válasza:
Nem feltétlenül . . . attól függ , hogy a szervezetének mennyi tartaléka van . . . Én is csináltam ilyet . . . csak nem joghurtot ettem hanem nyers sárgarépát . . . :D sok értelme nem volt . . . Ha a joghurt mellé eszel teljes kiörlésű kenyeret, fehér húsokat, salátát, meg gyümölcsöt akkor jobban jársz, egyrászt hosszú távon is tartható dolog, másrészt szép eredményeket lehet vele elérni. Az anorexia betegség . . .
2010. márc. 27. 19:53
3/11 anonim válasza:
Semennyit. Én betegség miatt nem ettem 10 napig semmit, joghurtot se, egy dekát se fogytam, utána viszont elkezdtem hízni.
2010. márc. 27. 19:56
4/11 anonim válasza:
Szerintem ne is egyél semmit. Mindenkinek így lesz a legjobb.:)
2010. márc. 27. 23:09
5/11 anonim válasza:
Talán úgy jobban tartható, ha néha keversz bele zabkorpát vagy búzakorpát.
Attól függően, hogy mennyi súlyfelesleged van, sztem lehet vele fogyni 1-3 kg-t.
A 10 nap nem evésről nekem is van tapasztalatom, de én fogytam vele 6 kg-t.
2010. márc. 28. 14:06
6/11 anonim válasza:
Én kefirt ittam 5 napig, fogytam 3 kg-t, 2 napig ettem a kilók visszajöttek, megint csináltam utána 5 nap kefirnapot, lement 3 kg. Aztán... hónapokig küzdöttem azzal a 3kg plusszal, de csak egyet sikerült leküzdeni.
2010. márc. 29. 19:04
7/11 anonim válasza:
Persze hogy vissza fog jönni, mivel a szervezeted érzékeli h nem kap táplálékot és ha eszel valamit elraktározza, mondván h megint nem fog kapni. Így próbál túlélni.
Azo ké h nem eszel sokat, de ezt nem ajánlom. Vissza fogod hizni. max ha bele akarsz férni 1 alkalomra egy ruhába, de ez nem egészséges egyoldalú táplálkozás.
2010. márc. 29. 20:46
8/11 anonim válasza:
hű. hát ha tényleg ezt akarod... kb 4 kilót.
nem tudom, én amikor éhgyomorra eszek pl fél liter ivójoghurtot, mindig a vécén kötök ki :D
tényleg inkább egyél sok gyümölcsöt.
ja meg a gyümölcsjoghurtban sok a cukor, stb. vagy natúrt akarsz? végülis mindegy.
2010. márc. 29. 20:48
9/11 anonim válasza:
Mi lenne ha egy hétig nem ennél? Szeinretm az sokkal hatékonyabb lenne. De csak itt csak most csak neked elárulom hogy ne is igyál 1 hétig.
2010. márc. 30. 12:49
10/11 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat!
igen,egy alkalomra kéne.jövőhét szerdára egy mérettel kisebb ruha kéne,utána majd csak nyáron.hogyha utána gyümölcs-zöldség-salátát eszek akkor ugye nem jön vissza?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!