A fehérje turmixok (Protein Shake) pl. : biotech usa protein power az segít a fogyásban, szálkásodásban vagy csak inkább a már eleve vékony emberek izmait dagassza?

az nem árt ,sokszor olvasom h reggel is mehet 1 adag meg edzés utan
nem dagaszt az semmit,csak gyors feherjeforras az izmoknak edzes utan

de reggel en feleslegesnek tartom,inkabb eszek zabpelyhet egy kis mazsolával meg fahejjal tejben es kész
edzés utan szoktam csak inni

Ahogy már írták, sima fehérje, amit étellel is bevihetsz. Van, aki a felszívódási sebesség vagy a kényelem miatt használ port is, de nem muszáj.
Fogyni a kalóriadeficittől lehet (ha zsírból akarsz fogyni, akkor kell a jó étrend és ha vannak extra izmaid, akkor mozgás), az izmosodáshoz jó étrend, kalóriaplusz és edzés kell.

Illetve nem kell jó étrend (csak célszerű), csak a fehérjebevitelnek kell megfelelőnek lennie izmosodáshoz.
De az nem olyan sok, hogy ne lehetne ételből bevinni. Főleg, ha valaki szereti a fehérjedús ételeket s nem elsősorban szénhidráton él... Sosem értettem meg teljesen azokat, akiknek problémájuk van a fehérjebevitellel, nekem ahhoz extrém kényszerhelyzet kell, inkább arra kell vigyáznom, hogy ne szálljak el vele, de azért az sem olyan nagyon nehéz 2000 kcal mellett, feltéve, hogy húst nem eszem.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!