Tényleg vastag a combom?
Osztálytársaim is mondták már.És annyira "zavar", hogy fogyóznak mikor vasággyal együtt 40kgt nyomnak.Annyira zavarban érzem magam néha az alkatom miatt.Anya azt mondja jól nézek ki és h ne foglalkozzak velük :D
Tornázgatok itthon.Gyalog jövök és megyek buszra.Sajnos ahol lakom nincs kondi és ahova járok suliba ott nem lenne rá időm,mert kb. 1órát buszozok reggel is és délután is.De kajcsira is próbálok figyelni.Képet küldök privibe ha gondoljátok,ide nem szeretném kitenni!
15/L
Semmiképp sem szeretnék kapszulákat szedni!
A csirkemell kimaradt az ebédnél,de nem mindig ez az étrendem. Reggelire tojást (rántotta,főtt) is szoktam enni,túrót meg egy kis sajtot abonettel. Próbálom variálni és nem egy egyhangúan enni.
Most sokaknál a csontvázság a divat, hogy a tövénél is tíz centire legyenek egymástól a combok.
Próbáld kerülni őket, s ne hallgasd meg a hülyeségeiket. Az, hogy ők tönkreteszik magukat, még nem ok arra, hogy te is azt tedd.
Az már jobban hangzik, a fehérje tényleg fontos :) Itt a gyk-n az esetek felében erről írok, annyira elhanyagolják egyes fogyni vágyók.
Igazad van, kapszula nem kell, nincs értelme, a kalóriadeficittől fogysz s a megfelelő étrend, jó esetben mozgás kombinációjától vesztesz zsírt, nem csodaszerekkel, amik nincsenek is.
Sajnos a képfeltöltés még mindig nem engedi feltölteni.Megpróbálom holnap és küldöm priviben.😊
Ha rés van a láb között nekem az nem jön be és nem is az a célom.Inkább formás,izmos lábat szeretnék.Szerintem az nagyon szép tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!