Az létezik, hogy 1 nagyobb szendvics kcal értéke több, mint 600 kcal, képet és tápértéket csatolok?
Ez érdekelne:
Itt megadja a tápértékeket, illetve a csomagoláson és itt is rajtvan, hogy kb. 185 gr 1 db szendvics és 100 grammban átlagosan 333 kcal van. Tehát ha az egész szendvics 185 gr-os, akkor kb. 616 kcal van az egészben.
Ebből 49% a bagett. A barna bagettnél megnéztem, átlagosan 255-270 kcal körül mozognak a barnakenyerek kcal értékei, 100 gr-ra levetítve. Ha az egész szendvics 185 gr-os, és a bagett része 49% ahogy a link írja, akkor kb. ha a felét veszem: 185 gr/2 = kb. 92 gr a bagett.
Tehát a 616 kcalból mindössze 245-250 kcal a bagett.
A többi az mind a sajt és a szósz vagy mi?
Csak nekem tűnik soknak ez a 616 kcal az egész szendvicsre levetítve?
Vagy pl. néztem, az egész szendvicsnek a 9%át adja a tojás... megettem, hol volt az 9%, egy huszadnyi főtt tojás volt kb. belevágva a szendvicsbe...
létezik, hogy ezek az értékek torzak
vagy tényleg megettem volna 616 kcalt ezzel?
(reggel ettem, tegnap mozogtam, és jól esett)
Életmódot kb. 4,5 éve váltottam, néhol fogyizok ha érzem hogy felszalad 1-2 kg, máshol súlyt tartok. A szendvicset két részletben ettem meg reggel, mármint egyiket reggel másik részét később, nem egyszerre faltam be az összeset :D Uborkával és jégsalátával ettem, mert én keveselltem a benne lévő zöldséget (ami egyébként a szendvics 2%-a, a hagyma... bele volt vágva 1 db újhagymakarika... 2%.. na persze.)
Szóval a kérdés: tényleg megehettem 616 kcalt? Mármint tudom a sajt kcal tartalma magas de ennyire... vagy a szósz volt az vagy mi?
Nem próbálom szépíteni, csak nem hiszem el hogy 1 ilyen szendvics 616 kcal. Én 450-nek tippelném ha sok a sajt benne max 500. az nem lehet hogy a weboldalon más értékeket írnak vagy hogy a szendvics voltaképp nem is 185 gr hanem pl 165 gr?
Hát egy bagett elég nagy, akkor is ha semmi "töltelék" nincs benne.
Azért ez sokkal nagyobb, mint egy normál szendvics.
Köszi a válaszokat!
A bagett nekem is nagynak tűnt, hiszen kb. 1 kisebb rozsos zsemle is mennyi kcal.
ez a bagett szerintem nem a 49%-a a szendvicsnek, hanem több.
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!