Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jan 1. óta fogyókúrázom....

Mohesz kérdése:

Jan 1. óta fogyókúrázom. Semmi cukor, édesség, zsíros kaja és fehér lisztből készült ételek. Heti 4x 20 percet stepperezek otthon. Hétvégente 6 km sétálok. 106.6 kg voltam most még csak 105.5 vagyok. Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
2016. jan. 14. 09:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem kell kihagyni azokat, nem tartasz ott, hogy extrémen szigorúan egyél, hátha valami bekavar (ha minden szénhidrátosabbak kihagysz, amúgyis sok zsírt kéne enned, amit te ugye nem akarsz. mert más eset nincs, max. a koplalás, esetleg napi 10 kiló zöldség. engem is érdekel, mire gondolhatott az a válaszoló, mert a fehérjét sem emelheted az egekbe).

Rövid idő telt még el, a test pedig trükkös, hátha pont most tartalékol vizet vagy mit tudom én. Ha nem eszel sokat (s amiket írtál ételeket, azokból nehéz észrevétlenül rengeteget enni, főleg a te súlyodhoz. persze nem tudjuk a mennyiségeket, egyszer érdemes lehet kiszámolni, miből mennyit viszel be, a makrotápanyagokra s kalóriára gondolok. néha tanulságos), akkor fogynod kell s hamarosan meg kell látnod az eredményt.

A mozgás kevés, de gondolom, ennyit bírsz, bár azért sétálni menne több, de mit tudom én, milyenek a körülmélnyeid vagy a kedved? Én is alig mászkálok mostanság, pedig régen napi 2-3 óra alap volt, plusz teljesítménytúrák :D Az kellemes mozgás, nagyon sok felesleg kell hozzá, hogy bekavarjon, nekem a 25 kg nem okozott semmit e téren.

De ha majd tudod, jó lenne többet vagy intenzívebben mozogni, én a teljes testes edzés mellett szoktam lándzsát törni, hiszen minden fontos izmot célszerű edzeni, fogyáskor pedig tudatosítani bennük, hogy kellenek.

2016. jan. 14. 14:41
 12/13 anonim ***** válasza:
Nézd meg a kalóriabázis.hu-t, sokat segíthet az első időkben.
2016. jan. 15. 20:50
 13/13 A kérdező kommentje:
Most mértem magam. 102.6 kg vagyok. Csak megérte :)
2016. jan. 17. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!