Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Házi Tejtermékek mennyire...

Házi Tejtermékek mennyire hízlalnak?

Figyelt kérdés
a tehéntej,túró,sajt mennyire hízlal????mennyit érdemes enni belőle???
2016. jan. 13. 20:31
 1/2 anonim ***** válasza:

A kalóriatöbblet hizlal (rövid i, direkt megnéztem már többször életemben, az), persze azért a nagy inzulinválasz sem olyan szerencsés sok esetben.

A tejben kevés a fehérje és sok a cukor, feleslegesen nagy az inzulinválasza, rossz fehérjeforrás. Az érlelt keménysajtban még laktóz sincs vagy csak nyomokban, nekem az még szimpatikus a vajjal együtt. A túró kinek szimpatikus, kinek nem. Igazából mindenkinek magának kell mérlegelnie, eldöntenie, miből mennyit egyen. Van, akinek nem esnek jól a tejtermékek, van, akinek bekavarnak a fogyásába, nem kicsit.

Én egészségesebbnek tartom minimalizálni őket (a már említett vaj és sajt esetében, másfélét nem eszem), de nem tudok a témáról annyit, hogy lándzsát törjek eme stílus mellett, amúgysem vagyunk egyformák.

2016. jan. 13. 20:37
 2/2 anonim ***** válasza:
A sovány , zsírszegény túrót nagyon tudom ajánlani édesen és sósan is ,nagyon laktató és finom alacsony a kalóriatartalma is. Tej helyett én Alpros tejeket szoktam inni ( kókusz , mandula , mogyoró ) finomabbak és kevésbé hízlalnak de szerintem a 1,5es tejjel sincs semmi baj , a zsírosabbakat kerüld inkább. A sajtoknak magas a kalóriatartalmuk de nagyon finomak ,erről nem tudok nyilatkozni , volt hogy 0,5kg füstölt házi sajtot benasiztam :D
2016. jan. 13. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!