Ha gyümölcsből és zöldségből viszek be 200 g szénhidrátot, az gátolja a fogyásomat?
Szigorú diétát tartok, 1200 kalória, és maximum 150 g szénhidrát naponta.
Holnap reggelire ennék gyümölcsöt, ezután a nap többi részében zöldséget, és ahogy kiszámoltam, majdnem 200 g szénhidrát jött ki.
Nagyon komolyan veszem a diétát, de elgondolkoztam, hogy a zöldségből se lehet ennyit bevinni? Elrontja ez az eddig betartott diétát?
Nem hinném, sokaknak eleve kizárólag a deficit számít, de bizonyára van, akinek bekavar a szénhidrát még így is. Elvileg fogynod kell így, de trükkös dolgok ezek, leginkább kitapasztalni lehet, neked mi válik be.
De a sok zöldséget nem tudom rossznak tartani, s ezen a ketogén diétához fűződő pozitív érzéseim sem változtatnak.
Kalóriában 1000 körül van csak.
Vettem egy mangót, úgy megkívántam, erre fél kilós, és nem tudom beilleszteni sehova. A holnapi napomat is az dobja meg:D
De lehet inkább eszek majd kevesebb répát és több karalábét..
Brokkolis mártogatóst szeretnék enni holnap, mártogatni meg répát és karalábét gondoltam. Nyersen nem sok zöldséget szeretek
No igen, végülis az is egy módszer, hogy szénhidrátszegényebb zöldségekre alapozol... Nekem élből azt kell, mert van vagy 25 gramm ch-m zöldségre (azért nem akadok ki, ha túlmegyek a zöldség miatt :) sőt, néha több gyümölcsöt eszem, mint máskor), ami szénhidrátszegényből adhat egy kilót is, ami azért már valami, nyersen főleg.
Fontosak a cukrosabb zöldségek is, de azoknál a mennyiség apróbb, szerencsére pont erősebb ízűek és a kevés is sokat dob az ételeken...
Utolsó, ezt mégis hogy érted?:) 400 g mangó, 600 g sárgarépa, 300 g karalábé, illetve 350 g joghurtot számoltam.
Ez így 166 g ch, de ennék majd 1-2 szelet pirítóst is (brokkolis mártogatóst csinálok).
Különben vegetáriánus vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!