Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tudnátok linkelni jó ottoni...

Tudnátok linkelni jó ottoni edzéseket?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Fogyni szeretnék, de komditeremre nincs pénzem. Tudnátok linkelni olyan edzéstervet, ami otthon végezhető és bevált? Köszönöm!

2016. jan. 8. 23:04
 1/3 anonim válasza:
Töltsd le a SWORKIT lite alkalmazást! Erősítést, kardiot, nyújtást és jógát is tartalmaz, valamint kiírja, hogy hány kcalt égettél el egy edzés alatt.
2016. jan. 9. 09:45
 2/3 anonim ***** válasza:
fogyáshoz nem edzés kell hanem diéta
2016. jan. 9. 18:12
 3/3 luciferko válasza:

"Minden cigány a maga lovát dicséri" mondja a magyar közmondás.

Miért lennék én más?

Jómagam és sok klutagom esküszünk a "MERIDIÁN TORNÁRA". Igaz, ez nem kimondottan gyors fogyásra van megtervezve, de minden napodon elvégezve (1/4 óra) folyamatos súlycsökkenést, és ami fontos ÁLLAGMEGŐRZÉST eredményez.

A további muzsikának itt most nincs helye, de a GOOGLE-n beütöd (nagybetüvel) a ""WWW.312.HU""-t és a harmadik javaslatot tárod fel magadnak. Jómagam ezt KÉTHETES koromban kezdtem, (77év)ma még csak 80 vagyok, de azóta súlytöblet elszállt, és a doki is csak akkor lát, ha kiiratom az aszkorbin savamat. Ezt neked is ajánlom bármennyire is fiatal vagy mert a C vitamin 1000g/nap lehetővé teszi a KOLLAGÉN és ELASZTIN előállítását szervezetünknek.

2016. jan. 11. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!