Tudnátok linkelni jó ottoni edzéseket?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Fogyni szeretnék, de komditeremre nincs pénzem. Tudnátok linkelni olyan edzéstervet, ami otthon végezhető és bevált? Köszönöm!2016. jan. 8. 23:04
1/3 anonim válasza:
Töltsd le a SWORKIT lite alkalmazást! Erősítést, kardiot, nyújtást és jógát is tartalmaz, valamint kiírja, hogy hány kcalt égettél el egy edzés alatt.
2/3 anonim válasza:
fogyáshoz nem edzés kell hanem diéta
3/3 luciferko válasza:
"Minden cigány a maga lovát dicséri" mondja a magyar közmondás.
Miért lennék én más?
Jómagam és sok klutagom esküszünk a "MERIDIÁN TORNÁRA". Igaz, ez nem kimondottan gyors fogyásra van megtervezve, de minden napodon elvégezve (1/4 óra) folyamatos súlycsökkenést, és ami fontos ÁLLAGMEGŐRZÉST eredményez.
A további muzsikának itt most nincs helye, de a GOOGLE-n beütöd (nagybetüvel) a ""WWW.312.HU""-t és a harmadik javaslatot tárod fel magadnak. Jómagam ezt KÉTHETES koromban kezdtem, (77év)ma még csak 80 vagyok, de azóta súlytöblet elszállt, és a doki is csak akkor lát, ha kiiratom az aszkorbin savamat. Ezt neked is ajánlom bármennyire is fiatal vagy mert a C vitamin 1000g/nap lehetővé teszi a KOLLAGÉN és ELASZTIN előállítását szervezetünknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!