A BMI kalkulátor ezt írja ki ilyen értékekre:
BMI = 20.07 (normális 18,5 és 25 között)
Testsúlya jelenleg az egészséges tartományba esik.
Az ideális testsúlytartománya 46.3 - 69.0 kg között van.
Ön remek formában van! Táplálkozzon egészségesen és kiegyensúlyozottan, valamint mozogjon rendszeresen, hogy később is megtartsa jelenlegi testsúlyát és megőrizze egészségét.
Szóval ez ideálisnak számít.
Szerintem az alkatodtól függ.
Én magasabb vagyok kicsit és pár kilóval könnyebb, de van egy kis feleslegem, kb. 3 kg, nem vagyok mindenhol feszes.
Hacsak nem vagy kifejezetten izmos, sportos, akkor biztosan rajtad is van felesleg.
Kinek mi az ideális? Teljesen jó lehet, ha úgy oszlik el, van izom is... Épp most tűnődtem el, hogy 163/65-tel nem is nézek ki olyan rosszul, tuti sokaknak tetszenék, de az én ízlésemtől elég távol esek :D A hasamon van majd' minden feleslegem s nem vagyok izmos (azért izomsorvadt se), én pedig finoman kockás hasat akarok. A súly akár meg is felel, csak más eloszlásban :D
A számok sem mutatják meg, milyen vagy, de akárhogyan is nézel ki, van, akinek tetszel úgy, van, akinek nem s az a fő, hogy magadnak megfelelsz-e... Egészségtelenül kövér nemigen lehetsz, ahhoz túl könnyű vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!