Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tudnátok írni valami olyan...

Tudnátok írni valami olyan otthoni tevékenységet amivel feszesítek, formálok?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Nincs rajtam nagy felesleg, csak szeretném kerekíteni pl a fenekemet és lehetne picit laposabb a hasam meg egy kicsit széles a csípőm és lehetne kisebb a combom is kicsit..Tudnátok valami olyat javasolni amivel otthon is meg tudnám ezeket oldani?Előre is köszönöm a válaszokat!:)

2016. jan. 1. 19:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Erosito gyakorlatok + tomegnovelo etrend. Utana szalkasitas.
2016. jan. 1. 19:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Esetleg tippet is tudsz írni, hogy milyet csináljak?(új vagyok a témában)
2016. jan. 1. 19:59
 3/4 anonim ***** válasza:

elsőnek írom

tömegnövelés felesleges ha csak nem akar valami komoly dolgot kezdeni a testével

aki kezdő az egy fél évig biztos fejlődik,még kaloriadeficittel is

nalam is így működik

2016. jan. 1. 20:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Első vagyok. A kisebb combot, csípőt csak fogyással lehet leadni, a fenékhez pedig a sullyal guggolast (eloszor leheg suly nelkul) kerekparozas. Abban a masodiknak igaza van, hogy kezdo szinten kcal deficittel is lehet izmot felszedni, ha sok feherjet, keves zsirt es megfelelo mennyiegu szenhidratot eszel. (A szenhidrat mennyisege az alapanyagcsere gyorsasagatol is fugg.)
2016. jan. 1. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!