Ha keményítővel sűrítem az ételt, fogyókúra esetén, az valóban jobb mintha lisztel sűríteném. Hatásosabb a fogyi szempontjából?
Figyelt kérdés
2015. dec. 30. 18:35
1/2 anonim válasza:
A keményítőnek magas a glikémiás indexe, emiatt hanyagolom. Én vagy a zöldégek saját anyagával sürítek, ahol nem megoldható, ott pedig zabpehelylisztes habarással.
2/2 anonim válasza:
Jó kérdés, de annál a picinél én tuti nem aggódnék, fogyni pedig a kalóriadeficittől fogyunk (de el tudom képzelni, hogy vannak, akik extrém érzékenyek az inzulinválaszra. node ha valaki már azt minimalizálja, akkor eszébe se jut a keményítő).
A keményítők sem egyformák, bár én speciel nem ismerem őket, mert én rántást használok, őrölt szezámmaggal. De azért inkább legyen pl. tápióka, mind búza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!