Szerintetek 156 cm-hez ideális az 52 kg?
Figyelt kérdés
2010. márc. 24. 20:29
3/16 anonim 

válasza:

A nemedtől és a korodtól is függ. Itt ki tudod számolni:
4/16 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok :)
2010. márc. 25. 12:55
5/16 A kérdező kommentje:
és lány:)
2010. márc. 25. 12:55
6/16 anonim 

válasza:

A korodat tekintve abszolút ideális. A 20-as éveidben valószínűleg 2-3 kg-val kevesebb leszel -legalábbis akkor az lenne az ideális. De most tök jó vagy! :)
7/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat ! :)
2010. márc. 26. 12:59
8/16 anonim válasza:
szerintem kicsit sok....:S ha ki akarod számolni h ideális-e akkor amagasságodból vonj ki 110et azaz 156-110= 46nak kéne lenned.. persze csak ha nem sportolsz és nemvagy naon izmos ...
9/16 anonim 

válasza:

Én 150 centi vagyok,és 55 kiló.A BMI szerint normális a testsúlyom.
A tiéd is az.
Ha zavar egyél kevesebb kenyeret,tésztát,cukros dolgokat.Sok zöldség ,gyümölcs,folyadék.
Rendszeres testmozgás.
Ne vonj el a szervezettől semmit,csak mindenből kevesebbet egyél mint eddig.
10/16 anonim válasza:
a BMI az egy nagy szar... 180centimre 75,5kg-t írt... én most vagyok 70 és ez is sok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!