Elvagyok keseredve. Semmit nem fogytam eddig. Ötletek?
Március 24 van. Január 4-edikén nagy lelkesedéssel elkezdtem kardiózni.. 4 kilogramm ment le ami nem is látszik :(... Lassan itt a nyár, mennék bulizni strandolni, de nemtudok mivel nagyok a melleim fiú létemre :((.. Csődtömegnek érzem magam..
5 tantárgyból bukásra állok...
Komolyan elgondolkoztam azon hogy felakasztom magam :((
Lehagytam, hogy 17 vagyok és fiú!
+ lábam, gigantikus méretű :S :(.. Tavaly nyáron nemvolt ennyire vészes a helyzet :S :((((

ari vagy! szerintem nem a sport fogyaszt, az kb. 10% a százból, a többi a diéta. Én csak zöldséget-kefírt ettem pár hónapig, lement 38kg. Ez a megoldás.
Tanulni meg diétázni simán lehet együtt. Tegyél érte, ne csak keseregj, menni fog, hidd el!

ÁÁÁh...Első komment: a zöldség+joghurt egy 50 kilós nőnek kevés, nem hogy egy nagyobb férfinak, és 70-30 % az arány.
Kérdező neked meg: Menjél szépen vegyél egy kondibérletet, egyél egészségesebben és jó lesz az. Tanulni meg kell, csak ha nem szar minimálbéren vagy a semmin akarsz élni. A melled meg kondival kikerekedik ami ku*vajól néz ki:D
Nekem is zsíros volt régen, de most egyre izmosabb és mostmár tök jól érzem magam.:D A mellizmom az egyik kedvencem már.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!