Megfelelő diétával és elliptikus trénerrel eltűnik a narancsbőr?
Figyelt kérdés
2015. dec. 22. 10:29
1/6 anonim válasza:
Nagyon nehezen. Narancsbőr az genetika nagyrészt...40 kilósan is lehet rengeteg.
Koncentrált helyi gépi kezeléssel lehatásosabban küzdeni ellene.
3/6 anonim válasza:
Nekem súlyvesztéssel eltűnt kb a 90%-a, de ugye a narancsbőr a zsír bőr alatti elhelyezkedése miatt olyan, amilyen, arra meg vagy hajlamos vagy, vagy nem. Hiába fogytam le és vagyok teljesen normál súlyú, meg járok hetente 3x sportolni, van, és mindig is lesz valamennyi.
4/6 anonim válasza:
A barátnőm 32 éves és a lábán van neki. Ő 70 kg volt még 20 éves korába a 165 cm magasságához képest. Lefogyott 55 kilóra és van neki még mindig. Igaz annyira nem látszik jobbára a térdénél látni meg a combjánál és hiába van feszes szép bőre a narancsbőr genetika amit örökölt. Nem lehet sokat kezdeni vele sajnos.
5/6 anonim válasza:
Vannak már speckó kozmetika gépek..velashape, B.O.M ...a lehetlen nem létezik.
6/6 anonim válasza:
Szia!
A fogyás sokat segít rajta, de sajnos teljesen nem fog eltűnni. Igyál sokat, kerüld a tartósítószeres ételeket,a vitaminok is segítenek. Ismerősömtől tudom, hogy vannak erre kezelések is. 5000/alkalom. 5 kezeléstől eltűnik, persze nem örökre. Érdemes olyan évente megcsinálni. Ez tényleg hatásos.
Állitólag a tűhengeres megoldás is jó. Még nem próbáltam, striákra is lehet használni. Ezt kozmetikusok csinálják, de magadnak is csinálhatod otthon.
Valamelyik biztos javít rajta, ha nem is tűnteti el teljesen.
Légy türelmes, nem 2 nap lesz... :) Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!