Nem tudom, ilyen kérdéssel találkoztatok-e már? Itt mit lehet tnni, semmi esély a javulásra?
Széles csípőm van, ha vékony vagyok, a fenekem széles, de lapos, magyarul ronda.
Most híztam, így húsosan hájas. Még rondább.
Na? Mit lehet tenni ellene? Járok futni. Rubint és Béres dvd-zek, de még most kezdtem el, szóval sok hájnak kell lemennie. De ez sem meoldás. Nekem akkor soha nem lehet szép alakom a széles csípőm miatt?
Van erre meoldás? Javaslat?
23/L
attól hogy valakinek széles a csípője, még lehet kerek popsija. bár nekem nem széles a csípőm, de nekem is hihetetlen lapos fenekem volt :S:S Hetente 4 tornázok Béres Alexandra DVD-ire, és most tartok kb. 3. hónapnál, és már sokkal-sokkal kerekebb :) (még párom is észrevette)Szóval akármilyen csípője van vkinek lehet szép, kerek feneke :)
(emellett persze csinálok más jellegű tornákat is)
Szerintem az öltözködéssel sokat lehet javítani. Ezt-azt elrejteni, egyebet meg kiemelni.
Egyébként nekem is széles a csípőm, de a fenekem kerek. De ez nálam genetika:)
A tanácsot köszönöm, ha bevállt, jöhet nekem is, megköszönöm.
Egyébként nem akarom elrejteni. Pont az a gond, ha kimegyek strandra hogy néz ki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!