Mit tegyek hogy lefogyjak ha majdnem hogy az életem múlik rajta?
Először is, ne pánikolj, nem múlik rajta az életed.
Tudom, hogy milyen ha az embernek kényszere van valamire amit nem tehet meg vagy rossz neki vagy ellentmondásos. Emellett 2 éve zúg a fülem, így azt is tudom, hogy milyen szenvedni.
Keress valakit aki jó szándékú és tudsz vele erről beszélni. Ismerek embereket akinek egyéb hasonló jellegű problémája volt és beszélgetés után sikerült tartaható szintre enyhíteni. Tudom, hogy a te szemszögedből egyirányúnak látszik a világ, de hinned kell benne, hogy meg tudsz változni.
19F
Az elsőnek van igaza. Doktor kell ide.
Azt hittem a kérdést látván, hogy egy kb. 220 kilós emberről van szó. Ott igaz lett volna a kérdés.
De így... teljesen nevetséges az egész.
Ezzel a magassággal és súllyal kövérnek érzed magad, akkor mentális problémáid vannak, fogynod semmiképpen nem kell, max elkezdened sportolni és testkompozíciót váltani...
Remélem érted...
"De nem értitek, tényleg nagyon kövér vagyok légyszi segítsetek hogy fogyjak le:(
"
kép?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!