Mi a vacsitok? (Kérdésed túl rövid)
Változó. Ma nem igazán foglalkoztam a mennyiségekkel, de az összetétellel is csak alaphangon.
Másfél tojásból ilyen szendvicsféle, mustárral, paradicsomos szósszal, csemege uborkával, reszelt sajttal. Mindössze kenyér nem volt alatta mint merőben felesleges dolog :) Egyetlen zellerfasírt, s egy kis fahéjas piteféle meggylekvárral, plusz maradék zsírtej.
Ma nem számolok, szerintem nem ettem keveset és a szénhidrát se volt valami kevés, főleg, hogy még a lekvár se saját s a másik 2 pitémből az egyiken méz is volt... 60 gramm szénhidrát biztos megvolt mára, de most ez sem érdekel :)
Máskor nem is tudom, mit eszem... Gyakran tojást, de az inkább az ebédem, vacsorára szoktam inkább sütizni. Minél később kezdem az édességevést, annál jobb, mert onnantól nehéz megállni s esélyes, hogy megkavarja a táplálkozásom természetes menetét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!