Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a vacsitok? (Kérdésed túl...

Mi a vacsitok? (Kérdésed túl rövid)

Figyelt kérdés
Csak úgy kérdezem. Én pl 3 grill virslit eszek baconbe csavarva, egy kis majonézzel és zöldségekkel :D
2015. dec. 8. 19:01
1 2
 1/11 anonim válasza:
Nem ertem mi a gond a fogyozo emberekkel, en pl nagyon finomakat eszek, a korpaskekszet is nagyon szeretem, a tejes kiorlesu kenyeret is es pl a mai vacsim zoldbab zolsegekkel es 50g krumplival, fozve sutve, fuszerekkel, kis vajon, es rohadt finom
2015. dec. 8. 19:12
 2/11 anonim ***** válasza:
90%
egy főtt tojás, három szelet csirkemell sonka, három szelet abonett kenyér, egy paradicsom,fél uborka, egy evőkanálnyi vajkrém, három vékony szelet sajt
2015. dec. 8. 19:12
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Natur csirkemell, rajta kicsi sajt, paradicsom, lilahagyma és kigyóubi. És házi öntet, natur joghurtból.
2015. dec. 8. 19:25
 4/11 anonim ***** válasza:

Változó. Ma nem igazán foglalkoztam a mennyiségekkel, de az összetétellel is csak alaphangon.

Másfél tojásból ilyen szendvicsféle, mustárral, paradicsomos szósszal, csemege uborkával, reszelt sajttal. Mindössze kenyér nem volt alatta mint merőben felesleges dolog :) Egyetlen zellerfasírt, s egy kis fahéjas piteféle meggylekvárral, plusz maradék zsírtej.

Ma nem számolok, szerintem nem ettem keveset és a szénhidrát se volt valami kevés, főleg, hogy még a lekvár se saját s a másik 2 pitémből az egyiken méz is volt... 60 gramm szénhidrát biztos megvolt mára, de most ez sem érdekel :)

Máskor nem is tudom, mit eszem... Gyakran tojást, de az inkább az ebédem, vacsorára szoktam inkább sütizni. Minél később kezdem az édességevést, annál jobb, mert onnantól nehéz megállni s esélyes, hogy megkavarja a táplálkozásom természetes menetét.

2015. dec. 8. 19:34
 5/11 A kérdező kommentje:
1: Nem mondtam hogy baj lenne a fogyózókkal, vagy nem tudom mire értetted. Az én vacsim is finom volt, legalább is számomra.
2015. dec. 8. 19:35
 6/11 anonim ***** válasza:
Tejberizs :D mandulás tejjel és erytriollal ( vagy mi az ) különben én is sokkal jobbakat eszem mióta fogyózok azelőtt csak kenyér meg péksütik , most változatosabb :) .
2015. dec. 8. 20:16
 7/11 anonim ***** válasza:
#6: eritrit vagy eritritol :) Ez érdekes, én csak a legextrémebb szénhidrátlimitáláskor eszem, mivel a xilit jóval finomabb. Bár ízlések és pofonok.
2015. dec. 8. 20:24
 8/11 anonim ***** válasza:
Túró görög joghurttal, mazsolával, reszelt citromhéjjal, egy kis kanál mézzel, egy darab körte, egy szelet bejgli.
2015. dec. 8. 21:40
 9/11 anonim válasza:
100gr lazac, paradicsom, ubortka, lilahagyma.
2015. dec. 8. 23:39
 10/11 anonim ***** válasza:
150gr tonhal összekeverve zsírszegény tejföllel, amibe tettem egy kis sót és 2 gerezd reszelt fokhagymát. Ezt az egészet ráburítottam egy aldis zöldségmixre.
2015. dec. 9. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!